×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 14:43

Εκανε σάλτο στο «πειρατικό» ο Στεφάνου!

stefanou giorgos 0

Του: Κώστα Ασημακόπουλου

Λίγο πριν... μπει στο λιμάνι του Πειραιά ο Γιώργος Στεφάνου αλλάζει ρότα και κατευθύνεται προς τη Σύρο. Λίγες ώρες πριν ο διεθνής λίμπερο κλείσει με τον Ολυμπιακό ο Φοίνικας μπήκε... σφήνα, κάνοντάς του πρόταση συνεργασίας.

syros RAOYZAIOS new14

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Φοίνικας έχει κλείσει για τη θέση του λίμπερο τον Δημήτρη Γκαρά, όμως πλέον τα δεδομένα άλλαξαν και δεν αποκλείεται να κλείσει ο Στεφάνου, τον οποίο οι Συριανοί θεωρούν πιο έμπειρο από τον Γκαρά.


Ο Ολυμπιακός αρχικά είχε ενδιαφερθεί για τον Γκαρά, αλλά προτίμησε τον Στεφάνου για τη θέση του Γιώργου Κουζούνη, που ακόμα δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα. Ο Φοίνικας εντός των ημερών θα προχωρήσει και στην ανανέωση του συμβολαίου του Βασίλη Κουρνέτα αλλά και του Ηλία Λάππα.


πηγή: εφημερίδα GOAL NEWS 

foinikas1 ALEXANDROUPOLH

Συνεχίζονται οι «επαφές»… με αθλητές

Με απόλυτη μυστικότητα σχεδιάζεται το ρόστερ του νέου «Πειρατικού» εν όψη του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2012-13. Ο προπονητής μας Χρήστος Πάτρας έχει κάνει τις… εισηγήσεις του όσον αφορά τους αθλητές που θέλει να κρατήσει και τη νέα χρονιά, ενώ εξετάζονται και διάφορες περιπτώσεις από την Ελληνική και ξένη αγορά, παίκτες που θα δώσουν δύναμη στην ομάδα μας.

Όπως είπαμε και τις προηγούμενες ημέρες ο Δημήτρης Γκαράς είναι ο πρώτος αθλητής που έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Φοίνικα. Ο Έλληνας λίμπερο δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα αλλά αυτό αναμένεται να γίνει ίσως και τις επόμενες ημέρες.

Βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τη διοίκηση και τον προπονητή είναι οι θέσεις των ακραίων. Η ομάδα μας θέλει να κρατήσει τους Λάππα και Νικηφορίδη για μια ακόμη χρονιά, ενώ θα περιμένει να δει και την υπόθεση Γκόρτσανιουκ πως θα εξελιχθεί.

Στη θέση του διαγώνιου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Θα γίνει πρόταση στον Τόμισλαβ Ντόκιτς για να παραμείνει στο «Πειρατικό» και από την απάντηση του Σέρβου θα εξαρτηθεί αν θα κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις.

Στην πάσα, διακαής πόθος της ομάδας μας είναι να παραμείνουν Κουρνέτας και Τσέργας και αν δεν στραβώσει κάτι στις δυο περιπτώσεις δεν θα υπάρξει αλλαγή σε αυτή τη θέση.

Μεγάλο ερωτηματικό είναι οι θέσεις των κεντρικών αλλά και η περίπτωση του Βίκτωρα Κουρούπη. Ο Κουρούπης είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε ομάδα της Βόλεϊ Λιγκ. Αγωνίζεται με χαρακτηριστική ευκολία σε δυο θέσεις (ακραίος-λίμπερο) και με βάση τα πολλά παιχνίδια που θα έχει φέτος η ομάδα μας θεωρείται χρήσιμος.

Στους κεντρικούς Θάνος και Σουλτανόπουλος έκαναν φανταστική χρονιά και στόχος της ομάδας μας είναι να παραμείνουν και οι δυο αθλητές. Ερωτηματικό ο Παπαγγελόπουλος που είναι πολύ καλός αθλητής, αγωνίζεται σε δυο θέσεις (κεντρικός-διαγώνιος) αλλά ο Χρήστος Πάτρας έχει τον τελευταίο λόγο…

Όσον αφορά τις θέσεις των ξένων είναι ακόμη πολύ νωρίς. Πρώτα η ομάδα μας θα σχεδιάσει να φτιάξει ένα δυνατό κορμό από Έλληνες παίκτες και στη συνέχεια θα καλυφθούν τα κενά από ξένους αθλητές στις θέσεις που θα κρίνει ο προπονητής.

PEIRATIKO TEAM

paros-adonis

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares