Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 18:58

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ για τα κρούσματα κορονοϊού στη Γυναικεία Ομάδα

Η διοίκηση του Πανναξιακού Αθλητικού Όμιλου Νάξου αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει την τοπική κοινωνία του νησιού, την αθλητική οικογένεια αλλά και ειδικότερα την οικογένεια του βόλεϊ ότι μέλη της γυναικείας ομάδας πετοσφαίρισης του σωματείου μας βρέθηκαν θετικά στην covid-19 μετά από τακτικό και προληπτικό έλεγχο.

Οι αθλήτριες που ευρέθησαν θετικές στην covid-19 στα σχετικά διαγνωστικά τεστ παραμένουν ασυμπωματικές  και απύρετες ενώ σημειώνεται πως όλες οι αθλήτριες είναι εμβολιασμένες έχοντας πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού με την συντριπτική πλειοψηφία αθλητριών και τεχνικού προσωπικού να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Διατηρώντας το αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, της ΕΟΠΕ και του ΕΟΠΥ ενημερώσαμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την διενέργεια των απαραίτητων κινήσεων και την προστασία όλων μας.

Τα μέλη της γυναικείας ομάδας (αθλήτριες και τεχνικό προσωπικό) θα παραμείνουν σε υγειονομική απομόνωση και θα έχουν την ανάλογη ιατρική παρακολούθηση για την εξέλιξη της υγείας τους όπως προβλέπουν τα σχετικά πρωτόκολλα για την προστασία όλων μας.

Προτεραιότητα όλων μας είναι η εξασφάλιση της υγείας των αθλητριών τόσο της ομάδας μας αλλά και των αντιπάλων,  ο περιορισμός της διασποράς της covid-19  στην αθλητική οικογένεια και στην τοπική κοινωνία, για αυτό πλέον της αναβολής (ματαίωσης) του αγώνα το Σάββατο 27.11 με την ΑΣΠ Θέτις στη Νάξο αναστέλλουμε και τις προπονήσεις των τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους στις αθλήτριες μας,  και με την ελπίδα να απαλλαγούμε το συντομότερο από την πανδημία αυτή θα συναντηθούμε ξανά ακόμα πιο δυνατοί.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Τα μέλη του Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares