Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 23:28

Επιτήδειοι προσπάθησαν να εξαπατήσουν χρησιμοποιώντας το όνομα του ΑΟ Θήρας

Μία ευφάνταστη απάτη πήγε να στηθεί από επιτήδειους που χρησιμοποίησαν το όνομα του ΑΟ Θήρας για να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Ευτυχώς, η απάτη που πήγε να στηθεί αποκαλύφθηκε από μέλη της διοίκησης του ΑΟ Θήρας, με τον σύλλογο της Σαντορίνης να ενημερώνει τον κόσμο με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Προσπάθειες εξαπάτησης από επιτήδειους που προσποιούνται μέλη του ΔΣ του Α.Ο. Θήρας!

Ολοένα και πιο ευφάνταστους τρόπους εφευρίσκουν επιτήδειοι οι οποίοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Ένας από αυτούς αποτελεί πρόσφατη επιχείρηση εξαπάτησης πολίτη απο επιτήδειο ο οποίος προσποιούμενος μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Θήρας και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του (!) επικοινωνώντας τηλεφωνικά με πολίτη, του ζήτησε να του καταβάλει μέσω τραπεζικής κατάθεσης συνδρομή για τις ακαδημίες του Συλλόγου.

Ευτυχώς, ο πολίτης κατάλαβε οτι πρόκειται για προσπάθεια εξαπάτησης και διέκοψε τη συνομιλία.

Δεδομένου αυτού του εξαιρετικά δυσάρεστου συμβάντος που μας ανησυχεί και μας προβληματίζει, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή όλων οτι ο Α.Ο. Θήρας σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει από κανέναν την κατάθεση χρημάτων, μιας και κάθε συναλλαγή γίνεται στα γραφεία του στο ΔΑΠΠΟΣ κατα τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων.

Παράλληλα, και δεδομένων των αυξημένων περιστατικών εξαπάτησης με διάφορους τρόπους που παρουσιάζονται τελευταία και μάλιστα ιδιαίτερα στο νησί μας, απαιτείται πολύ μεγάλη προσοχή από όλους μας.

Για το θέμα μίλησε στο Volcano TV ο πρόεδρος της ομάδας κ. Γιώργος Σκοπελίτης. Δείτε τι είπε:

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares