Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2021 22:04

Μπερτίνι: θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο (video)

Στην Αθήνα θα δοθεί η πρώτη φετινή μάχη του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ONEX με τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να αναμετρώνται το Σάββατο 20/11 στις 20:00, στο κλειστό του “Άγιου Θωμά”, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας αυτός μάλιστα θα είναι ο πρώτος σε μία σειρά αναμετρήσεων των δύο ομάδων, καθώς πρόκειται για το ένα εκ των δύο ζευγαριών των ημιτελικών του League Cup Νίκος Σαμαράς, ενώ θα μεταδοθεί από το κανάλι της Volleyleague (ΕΣΑΠ) στο YouTube.

Με τον Παναθηναϊκό να μένει αήττητος, και μάλιστα χωρίς να έχει χάσει βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague, η αναμέτρηση κρίνεται κρίσιμη για την ομάδα του Φούλβιο Μπερτίνι, ο οποίος επέστησε την προσοχή κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Όπως αναλυτικά ανέφερε ο ιταλός προπονητής σχετικά με το πώς προετοιμάζεται η ομάδα για την αναμέτρηση: Είχαμε ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην αρχή της προετοιμασίας, τα φιλικά όμως είναι ιδιαίτερα παιχνίδια γιατί κανείς δεν είναι προετοιμασμένος όπως στα μέσα της σεζόν. Αδιαμφισβήτητα θα παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ σημαντικό σύλλογο, με σημαντικούς παίκτες. Έχουν νικήσει κάθε αγώνα που έχουν παίξει φέτος και λόγω του ότι θα είναι εκτός έδρας, υπάρχει αρκετή πίεση σε μας. Η προετοιμασία μας αφορά κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι, να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, να μείνουμε συγκεντρωμένοι ειδικά σε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι, όπως μας δίδαξαν προηγούμενες αναμετρήσεις.

Σχετικά με τα δυνατά στοιχεία του Παναθηναϊκού και το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα μας, ο Μπερτίνι υπογράμμισε: Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Πρωτοψάλτης, όπως ο πασαδόρος (σ.σ. Γιάκομπσεν), οπότε όλοι είναι “επικίνδυνοι”. Ο προπονητής επίσης (σ.σ. Ανδρεόπουλος) είναι ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, οπότε η ιστορία του Παναθηναϊκού δείχνει ότι πρόκειται για μία ομάδα με φιλοδοξίες, με στόχο το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, επομένως θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα.

Από κει και πέρα, οι προπονήσεις ενόψει του ντέρμπι συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα, λίγο πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares