Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 23:36

Ο Ιερεζουέλο MVP της 1ης αγωνιστικής - «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά» [vid]

Ο Kουβανός πασαδόρος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρε (Hierrezuelo Raydel Aguirre) αναδείχτηκε MVP Βίκος Cola στην 1η αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος Volley League 2021-22.

Ο Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρε στην παρθενική του παρουσία στην Ελλάδα ήταν ο κορυφαίος στη νίκη του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ επί του Π.Α.Ο.Κ. με 3-1 σετ.

Ο Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρες σημείωσε 7,1 επίδοση στη συνολική βαθμολογία του index. Έλαβε άριστη υποδοχή 40% που μετατράπηκαν σε 59% αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ενώ το αντίπαλο μπλοκ “συνέλαβε” τους συμπαίκτες του μόλις σε 6 ολοκληρωμένα μπλοκ σε 4 σετ. Επιπλέον σημείωσε 11 πόντους με 6/7 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άσσους σε 20 σερβίς και 1 πόντο από μπλοκ.

Είναι η 30η φορά που παίκτης του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην ιστορία της Volley League.

Ο Ιερεζουέλο Ρέιντελ Αγκίρες δήλωσε για τη διάκριση του: «Ευχαριστώ πολύ για την τιμητική διάκριση. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά που ήταν το πρώτο παιχνίδι. Με τον ΠΑΟΚ παίξαμε πάρα πολύ καλά και πρέπει πλέον να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Πλέον βήμα βήμα θα δούμε πως θα πάει. Πρέπει να φτάσουμε μέχρι τα τελικά και το τέλος θα δούμε»».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του αθλητή της ομάδας μας. Στην μετάφραση η στατιστικολόγος Άννα Μουστάκα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares