Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 02:12

Πρωτοτυπεί με το VIP Lounge ο ΑΟ Θήρας, το ευχαριστώ στον χορηγό

Ο Α.Ο. Θήρας εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την ύπαρξη  VIP Lounge στο γήπεδο του που θα εξυπηρετεί τους κατόχους VIP καρτών διαρκείας και τους χορηγούς. 

Η ομάδα της Σαντορίνης ευχαριστεί τον χορηγό που χορήγησε το υλικό του VIP Lounge:

Ο Α.Ο. Θήρας ευχαριστεί θερμά τoν ιδιοκτήτη του πολυτελούς Bar Restaurant «Forty One» κ. Καρατζαφέρη Παύλο, για την προσφορά τραπεζιών και καθισμάτων, για τον εξοπλισμό του VIP Lounge που από φέτος δημιουργήσαμε στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Σαντορίνης.

Ο κ. Καρατζαφέρης, που διατηρεί στην παραλία του Περίβολου ένα από τα όμορφα και ποιοτικά εστιατόρια του νησιού, πάνω στην θάλασσα, με εξαιρετικό φαγητό και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, για όλες τις ώρες, με την ευγενική του χειρονομία, βοήθησε στην δημιουργία ενός φιλόξενου και «ζεστού» χώρου στην «καρδιά» του γηπέδου, στα πρότυπα μεγάλων ομάδων του εξωτερικού.

Στο VIP Lounge του Α.Ο. Θήρας, οι κάτοχοι των VIP καρτών διαρκείας,  μαζί με τα μέλη της διοίκησης και χορηγούς, μπορούν να παρακολουθήσουν από απόσταση αναπνοής τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, απολαμβάνοντας τον καφέ, το χυμό, το ποτό και αλλά υπέροχα προϊόντα.

Η συμβολή και η στήριξη χορηγών και υποστηρικτών μας, είναι ιδιαίτερα σημαντική και αποτελεί αναμφίβολα αναπόσπαστο κομμάτι στην επιτυχημένη πορεία του Α.Ο. Θήρας Μας «οπλίζει» με δύναμη στην συνεχή προσπάθεια για διάκριση της ομάδας μας, αλλά και την ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί.

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares