×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 16:20

Πάτρας και επίσημα στον πάγκο του Πειρατικού. Φάκελος 2013

patras p 2011-1

Ο Χρήστος Πάτρας θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας του ΑΟ Φοίνικα για τη νέα χρονιά. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με το Φοίνικα και θα παρουσιαστεί αύριο Κυριακή στις 12.00, στα γραφεία της ομάδας.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Φοίνικα αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την συμφωνία της με τον κ. Χρήστο Πάτρα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Αύριο Κυριακή 10 Ιουνίου (12:00), στα γραφεία του συλλόγου στο Φοίνικα, θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή, καθώς και ενημέρωση για διάφορα άλλα θέματα της ομάδας».

«Το αποφάσισε η πλειοψηφία» Syros raouzaios

O πρόεδρος της ομάδας μας Δημήτρης Παλιόπορτας ανοίγει το φάκελο 2013. Μιλάει στο «Πειρατικό» για τη νέα χρονιά, τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Τσάλεντζ Καπ, το μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με πέρσι και την αποχώρηση του Νίκου Νεόφυτου…

«Την επόμενη σεζόν η ομάδα μας θα είναι εξίσου ανταγωνιστική. Θα έχουμε μια μικρή μείωση στο μπάτζετ του συλλόγου. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να συμβαδίσουμε με την κατάσταση της χώρας. Δυστυχώς στο οικονομικό κομμάτι δεν μας βοήθησε κανείς από την τοπική κοινωνία. Έμειναν όλοι στα λόγια απλά για να φτιάξουν το δικό τους προφίλ. Θέλω να ξέρω το συντομότερο δυνατόν τη σκοπεύουν να κάνουν στο μέλλον. Θα μας βοηθήσουν ή όχι; Αυτά που μας χρωστάνε θα μας τα δώσουν;».

Για τη συμμετοχή της ομάδας μας στο Τσάλεντζ Καπ και τα παιχνίδια με την Ελβετική Νάιφελς

«Στο Τσάλεντζ καπ θα προσπαθήσουμε σαν Φοίνικας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν θέλουμε να βάλουμε στόχους. Κοιτάζουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Νάιφελς. Είναι μια καλή ομάδα και αν δείτε την πορεία της στο Ελβετικό πρωτάθλημα τα τελευταία 12 χρόνια θα το καταλάβετε. Για να συμμετέχεις σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση σημαίνει πολλά. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος».

Για την αποχώρηση του προπονητή Νίκου Νεόφυτου τόνισε:

«Δεν αποχώρησε ούτε παραιτήθηκε όπως γράφτηκαν. Για να παραιτηθείς πρέπει να έχεις συμβόλαιο. Απλά η πλειοψηφία της διοίκησης αποφάσισε να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία και τη νέα χρονιά. Δεν αποφασίζω μόνος μου. Αυτό αποφάσισε η πλειοψηφία και το σεβάστηκαν και οι υπόλοιποι. Είμαστε όλοι μια οικογένεια. Μια γροθιά και έτσι θα συνεχίσουμε».

paros-adonis


Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares