Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:47

Ενημέρωση από τον Φοίνικα για τα φιλικά με τον Φίλιππο Βέροιας

Ανακοίνωση μέσα από την οποία ενημερώνει το κοινό για την διαδικασία εισόδου στο γήπεδο στα φιλικά παιχνίδια με τον Φίλιππο Βέροιας εξέδωσε ο ΑΟ Φοίνικας.

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας το Σάββατο και την Κυριακή θα φιλοξενήσει τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό Δ. Βικέλας σε δυο φιλικές αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν στις 16.30.

Ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου ONEX ανακοινώνει πως για τα δυο φιλικά με τον  Α.Π.Σ Φίλιππο Βέροιας, η είσοδος στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας θα είναι δωρεάν, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όσοι φίλαθλοι δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα διαρκείας, η γενική είσοδος θα είναι στα 5 ευρώ τηρώντας επίσης όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Yγειονομικό Πρωτόκολλο:

Ο Α.Ο Φοίνικας Σύρου ONEX επισημαίνει στους φιλάθλους της πως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ισχύουν τα κάτωθι ως προς τους όρους προσέλευσής σας στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας μας:

-Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο ή άδεια παραμονής).

– Σχετικά με την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων στο γήπεδο, η είσοδος των ανηλίκων άνω των δώδεκα (12) έως και δεκαεπτά (17) ετών, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ για τους 12 ετών και κάτω, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

-Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους θεατές ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο και έως πέντε (5%) του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και δεκαεπτά (17) ετών.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares