Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 13:49

Αναλαμβάνει τη θέση του αντιπροέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ ο Δημήτρης Καρούσης

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας - διαφημιστής, Δημήτρης Καρούσης που διαχρονικά στέκεται δίπλα στον αθλητισμό της Νάξου, αναλαμβάνει και φέτος ενεργό ρόλο, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου επιστρέφει και πάλι στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ, όπου θα αναλάβει χρέη αντιπροέδρου.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ:

"Ο επιχειρηματίας και γνωστός διαφημιστής, ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας DK Advertising κ. Δημήτρης Καρούσης επιστρέφει στην ενεργό δράση και στα διοικητικά του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο κ. Δημήτρης Καρούσης είχε δηλώσει την επιθυμία του να απομακρυνθεί από “την πρώτη γραμμή” του σωματείου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ποτέ δεν σταμάτησε να στηρίζει με κάθε τρόπο την αγαπημένη ομάδα όλης της Νάξου.

Ισόβιος οπαδός του Ναξιακού Αθλητισμού, ο κ. Δημήτρης Καρούσης στήριζε και στηρίζει κάθε αθλητική δραστηριότητα στο νησί, αλλά η καρδιά του χτυπάει δυνατότερα για την φανέλα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ.

Έτσι δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος στην προσπάθεια που γίνεται να παραμείνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ πρωταγωνιστής, και αποφάσισε την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αυτή τη φορά από την θέση του Αντιπροέδρου.

Χαιρετίζουμε ξανά τον κ. Καρούση στο σωματείο μας και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καμάρι των Κυκλάδων, τον Πανναξιακό μας"

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares