Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 14:35

Στις 30/09 με 02/10 το τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Συμεώνογλου από τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Από τα πρόσωπα που σημάδεψαν την αθλητική ιστορία του νησιού αν και έφυγε πολύ γρήγορα και .. απότομα από τη ζωή μας.. .Ο λόγος, για τον Γιάννη Συμεώνογλου, ο οποίος για όλους εμάς που τον γνωρίζαμε, εκτός από ένα αγαπητό μέλος της κοινωνίας ήταν επίσης και ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στον αθλητισμό.

Ο Γιάννης εκτός από παίκτης του μπάσκετ ήταν ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν επί σειρά ετών και στο τμήμα βόλεϊ της ανδρικής ομάδας του Πανναξιακού, όταν η ομάδα της Νάξου κυριαρχούσε στα τοπικά πρωταθλήματα. Και η απώλειά του πριν από επτά χρόνια βύθισε στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά του αλλά όλο το νησί... 

Πέρυσι είχαμε τουρνουά, το πρώτο με παρουσία ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακού και φέτος έχουμε τη συνέχεια. Το 2ο στη σειρά. Το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου με τη παρουσία των ΑΟ Πορφύρας και Αρτεμις Κορυδαλλού. Τουρνουά που θα αποτελέσει και το μεγάλο crash test για τον Πανναξιακό ΑΟΝ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει: 

"Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου τουρνουά πετοσφαίρισης γυναικών το τριήμερο 30/9 – 1/10 -2/10 2021 στην μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή μας Γιάννη Συμεώνογλου.

Στο τουρνουά εκτός από τον Οικοδεσπότη ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, θα συμμετάσχουν ο Α.Ο.Φ. Πορφύρας (Α1 Volleyleague γυναικών) και ο Α.Γ.Σ. Άρτεμις Κορυδαλλού (pre league).

Λίγο πριν συμπληρωθούν 7 χρόνια από τον απρόσμενο χαμό του Γιάννη Συμεώνογλου, ενός αθλητή που τίμησε την φανέλα του σωματείου μας, ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ θεωρούμε ως ελάχιστο καθήκον μας να αναγνωρίσουμε την προσφορά του στον αθλητισμό του νησιού μας συνεχίζοντας το τουρνουά πετοσφαίρισης το όνομα του και ευελπιστούμε να καθιερώσουμε την ετήσια διοργάνωση ώστε να γίνει θεσμός αφιερωμένος στην μνήμη του «δικού μας Γιάννη».

Η διοργάνωση του τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Δημήτριος Περιστεράκης» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει θέσει η πολιτεία εν μέσω της πανδημικής κρίσης του ιού covid-19".

pannaxiakos symeonoglou

Πηγή: naxospress.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares