Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 10:48

Ανακοίνωση Δ.Σ., ευχαριστούμε Κατερίνα κόουτς και διοίκηση.

gynaikes-BOYRDERHS-foinika-2012

«Ευχαριστούμε Κατερίνα, κόουτς και διοίκηση…»

Πρωταθλήτρια Κυκλάδων και τέταρτη στο Αιγαίο αναδείχτηκε η γυναικεία ομάδα του Φοίνικα Σύρου την εφετινή χρονιά. Πέντε αθλήτριες της ομάδας μας μίλησαν στο peiratiko.net για την εφετινή χρονιά. Ρούσσου, Μουστάκα, Νομικού, Καλοξύλου και η αρχηγός Βάλλια Κάμπαξη ευχαρίστησαν τη διοίκηση και τον προπονητή σε μια όπως τόνισαν δύσκολη χρονιά…

Syros raouzaiosΡούσσου Γεωργία: «Μετά από μια χρονιά με αρκετά προβλήματα όπως λιγοστές προπονήσεις, απεργίες και αποχώρηση του προπονητή μας καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στις Κυκλάδες και να συμμετέχουμε στο περιφερειακό που έγινε στη Χίο, ξεπερνώντας ακόμα και τον εαυτό μας. Ευχαριστούμε τον προπονητή μας κύριο Βουρδέρη που τον τελευταίο μήνα μας βοήθησε στις προπονήσεις για μια σωστή παρουσία στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και τη διοίκηση της ομάδας που μας βοήθησε και μας στήριξε όλη τη χρονιά».

Μουστάκα Άννα: «Το φετινό πρωτάθλημα είχε τρομερό ενδιαφέρον με πολλές ανακατατάξεις, αποχωρήσεις και δυσκολίες. Η επιτυχία μας όμως σαν ομάδα ήταν ότι καταφέραμε να τις ξεπεράσουμε γρήγορα και να βγούμε πιο δεμένες και δυνατές. Στο περιφερειακό η παρουσία μας ήταν ικανοποιητική. Αυτό βέβαια οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή μας κύριο Βουρδέρη που βοήθησε τα μέγιστα τον τελευταίο καιρό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Κατερίνα Βασιλακοπούλου (έφορος ομάδας) για την επιμονή της και το ενδιαφέρον της όλη τη χρονιά. Χωρίς αυτή δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Τελικά όλα έγιναν για κάποιο σκοπό».

Νομικού Μαρία: «Θεωρώ ότι η φετινή χρονιά ήταν άκρως επιτυχημένη για εμάς γιατί παρ' όλο που αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τον πρωταρχικό μας στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε για ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στο περιφερειακό πρωτάθλημα παρότι οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές. Παρόλα αυτά με τη βοήθεια του κ. Αντώνη Βουρδέρη που κλήθηκε να μας βοηθήσει την τελευταία στιγμή και της κας Κατερίνας Βασιλακοπούλου που είναι πάντα δίπλα μας, κάναμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση και αποκομίσαμε πολλές εμπειρίες που θα θέσουν τις βάσεις για την ακόμα καλύτερη πορεία μας του χρόνου».

Καλοξύλου Ιωάννα: «Η χρονιά τελείωσε και η γεύση που μας άφησε είναι γλυκόπικρη. Γλυκιά γιατί έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από άποψη ομαδικότητας και εμπειριών και πικρή γιατί δυστυχώς τελείωσε. Θα γίνω γραφική αλλά πρέπει να ευχαριστήσω και εγώ τον Αντώνη Βουρδέρη και την Κατερίνα Βασιλακοπούλου για ό,τι απλόχερα μας πρόσφεραν. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση για την στήριξή της. Ελπίζω η επόμενη χρονιά να ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς!»

Κάμπαξη Βάλλια (αρχηγός ομάδας): «Θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτά που είπαν οι συμπαίκτριες μου για την πορεία μας . Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Βασιλακοπούλου που ήταν δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Αντώνη Βουρδέρη που ουσιαστικά ήρθε στα δύσκολα και μας βοήθησε πάρα πολύ. Ελπίζω να παραμείνουμε όλοι μαζί και του χρόνου με σκοπό να κάνουμε ξανά μια καλή πορεία».

ds-foinika-eklofes

Ανακοίνωση του Δ.Σ. Φοίνικα

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ευχαριστεί θερμά τον προπονητή Νίκο Νεόφυτο για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογο κατά την διετή συνεργασία που είχαμε μαζί του. Η συμβολή του υπήρξε καθοριστική προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αυτά τα δύο χρόνια και η παρουσία του στον σύλλογο πάντα θα αποτελεί κομβικό σημείο στην ιστορία του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του και κάθε ευτυχία σε προσωπικό επίπεδο.

Τέσσερα κομμάτια το «Πειρατικό»

Στα τέσσερα έχει χωριστεί από σήμερα το «Πειρατικό». Μετά το χθεσινό Δ.Σ του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του… Φοίνικα στην Ερμούπολη, ο πρόεδρος Δημήτρης Παλιόπορτας ανέθεσε ρόλους στα μέλη της διοίκησης προκειμένου να παρθούν σωστές αποφάσεις.

Τα 16 μέλη του διοικητικού συμβουλίου χωρίστηκαν σε τέσσερις υποομάδες με την κάθε μια να έχει το δικό της καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμες αποφάσεις που θα παρθούν τον επόμενο μήνα.

Στην πρώτη υποομάδα συγκαταλέγονται τα άτομα που θα τρέξουν τις επόμενες ημέρες να εξετάσουν όλες τις λεπτομέρειες για τη διαμονή της ομάδας μας, Αθήνα ή Σύρο.

Στην δεύτερη υποομάδα θα έχουμε τους ανθρώπους που θα τρέξουν το θέμα του προπονητή. Η υπόθεση Ζαλμά βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πριν παρθούν οριστικές αποφάσεις θα εξεταστούν και άλλες περιπτώσεις.

Στην τρίτη ομάδα θα έχουμε τα άτομα που θα τρέξουν όλα τα μεταγραφικά θέματα του συλλόγου. Θα έχουν το ρόλο να έρθουν σε επαφή με τους αθλητές της ομάδας προκειμένου να ανανεώσουν (κάποιοι από αυτούς) τα συμβόλαιά τους. Τα άτομα αυτά θα εξετάσουν προσεκτικά και παίκτες από τη μεταγραφική αγορά σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην τέταρτη ομάδα συγκαταλέγονται τα μέλη της διοίκησης που θα τρέξουν το θέμα των εσόδων. Από σήμερα και για τους επόμενους 3 μήνες θα έρθουν σε επαφή με αρκετούς χορηγούς και διαφημίσεις προκειμένου να εξασφαλιστούν όσο γίνεται περισσότερα έσοδα για την επόμενη χρονιά.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες ξεκίνησαν από σήμερα να κάνουν τις έρευνες τους με στόχο στο επόμενο Δ.Σ που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Ιουνίου να φέρουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Όπως καταλαβαίνεται δύσκολα θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα προπονητή και έδρα μέχρι το επόμενο Δ.Σ καθώς οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν κατόπιν συνεννόησης όλων των μελών του Δ.Σ.

Peiratiko.net

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares