Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 12:30

ΑΟ Θήρας: Welcome drink της διοίκησης με την παρουσία του δημάρχου Αντώνη Σιγάλα

Στο νησί του Ηφαιστείου βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης 7 Σεπτεμβρίου το πρώτο ξένο απόκτημα του φετινού Α.Ο. Θήρας, Αντρέα Μίτροβιτς, έχοντας στις  αποσκευές της το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της στο  Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών της Βόρειας - Κεντρικής Αμερικής &Καραϊβικής (NORCECA), του Μεξικού.

Την 22χρονη διεθνή ακραία, που σύντομα αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Α.Ο. Θήρας, υποδέχθηκε με ένα θερμό καλωσόρισμα εκ μέρους της διοίκησης ο team manager, Σπύρος Κελμάερ.

Η Μίτροβιτς, πριν αρχίσει να «σηκώνει μανίκια», πήρε μια … πρώτη γεύση από τις ομορφιές του νησιού και της σαντορινιάς φιλοξενίας, στο  welcome drink που οργάνωσε  το μεσημέρι της Τετάρτης για την ομάδα η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του 5άστερου «De Sol Spa Hotel Santorini», στα  Φηρά.

KELMAER MITROVIC

Υπό τη μαγευτική θέα της Καλντέρας, η Καναδή άσος είχε την ευκαιρία να γνωριστεί και να μιλήσει σε χαλαρό κλίμα με τις νέες της συμπαίκτριες, το τεχνικό επιτελείο του Κώστα Παπαδόπουλου και τα μέλη της διοίκησης, πριν αρχίσει η ομάδα να ανεβάζει ρυθμούς σε γυμναστήριο και γήπεδο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί προσκεκλημένοι, όπως ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας και ο βασικός χορηγός, Σπύρος Πατηνιώτης, ενώ το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Ο. θήρας, Γιώργος Σκοπελίτης, ο αντιπρόεδρος Ανδρέας Πατηνιώτης, o ταμίας Αθανάσιος Μέντας, ο γενικός γραμματέας, Κώστας Βαμβακούσης και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Παπαγιάννης, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλήτριες, πλην των διεθνών Αμερικανίδων Χόλστον και  Άμποτ που συμμετέχουν στην προετοιμασία των ΗΠΑ.

AO THIRAS OLES TRAPEZI

 Ο κ. Σιγάλας καλωσόρισε στη Σαντορίνη τα νέα μέλη του Α.Ο. Θήρας και ευχήθηκε  καλή επιτυχία ενόψει της νέας σεζόν της Volley League γυναικών 2021-2022, αλλά και του προσεχούς 8ου τουρνουά - θεσμού του γυναικείου βόλεϊ, «Νομίκεια 2021».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι ευχές της διοίκησης, αλλά και του βασικού χορηγού μας, κ. Σπύρου Πατηνιώτη, ο οποίος ευχήθηκε στην αγαπημένη του ομάδα, να έχει μία ονειρεμένη χρονιά, χωρίς ατυχίες και κυρίως με διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, που θα… διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο το νησί της Θήρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την «οικογένεια» του Α.Ο. Θήρας και τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια στηρίζουν το οικοδόμημα της ομάδας, να απολαμβάνουν, εκλεκτές γεύσεις και εδέσματα από τα μοναδικά πιάτα της τοπικής -και όχι μόνο- κουζίνας που πολυτελούς ξενοδοχείου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares