Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2021 13:36

Και η πασαδόρος Εβελίνα Φλιάκου στον Πανναξιακό ΑΟΝ

“Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού…. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, γεμάτα γήπεδα και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας” δήλωσε η πασαδόρος Εβελίνα Φλιάκου στο paon.gr για την συνεργασία της με την ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ. 

Τα κορίτσια του Πανναξιακού ΑΟΝ υπό τις οδηγίες Λεωνίδα Γαϊτανάκη - προπονητής της γυναικείας ομάδας - βρίσκονται στη Νάξο και έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις.. Πριν την Φλιάκου έχουν προηγηθεί οι συμφωνίες με τις Γεωργία Μητακίδου (κεντρική), Ελλη Μανάι (ακραία), Αθανασία Λιάγκη (διαγώνα), Γιωργίνα Αντωνακάκη (λίμπερο), Νικολέττα Καραφουλίδου (κεντρική),  Εμμανουέλα Χαιρετάκη, την πασαδόρο Γιούργια "Γιούρι" Βλάσιτς (1η κροάτισσα που έρχεται στον Πανναξιακό ΑΟΝ) , Ασημίνα Νικολογιάννη, Γεωργιάννα Γρυλλάκη, Ευφροσύνη Σαρλάνη, Ελένη Βαληνδρά, οπότε περιμένουμε και τις υπόλοιπες κινήσεις με σημείο αναφοράς τις δύο ξένες αθλήτριες που θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο το αγωνιστικό επίπεδο της ομάδας..  

Τι αναφέρει το δελτίο Ενημέρωσης 

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εβελίνα Φλιάκου για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 18.02.2000, η Εβελίνα Φλιάκου έχει ύψος 177cm αγωνίζεται ως πασαδόρος και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 21χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Μίλωνα και από το 2012 συνέχισε στον Πανιώνιο ΓΣΣ. Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΦ Πορφύρας.

Καλωσορίζουμε την Εβελίνα Φλιάκου στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Εβελίνα Φλιάκου δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που την νέα σεζόν θα είμαι μέλος της ομάδας του Πανναξιακού. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου κ. Γαϊτανάκη και την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την διοίκηση του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ για την συγκατάθεσή τους να αγωνιστώ στην ομάδα της Νάξου για τη νέα σεζόν.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία, γεμάτα γήπεδα και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares