Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 00:56

Επέστρεψε από το Φιλώτι στον Πανναξιακό ΑΟΝ η Γεωργιάννα Γρυλλάκη

Μετά την Σαρλάνη, ακόμα μία αθλήτρια του ΑΜΣ Φιλωτίου πήρε μεταγραφή στον Πανναξιακό ΑΟΝ και πλέον θα της δοθεί η ευκαιρία να εξελιχθεί συμμετέχοντας στην μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, τη Volley Legue Γυναικών.

Ο λόγος για την 15χρονη λίμπερο Γεωργιάννα Γρυλλάκη, η οποία έχει ξεκινήσει το βόλεϊ από την ακαδημία του Πανναξιακού και στη συνέχεια όταν έπαψαν να λειτουργούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου βρήκε «στέγη» στον ΑΜΣ Φιλωτίου, όπου και ολοκληρώθηκε σαν αθλήτρια.

Η ανακοίνωση:  

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία με την αθλήτρια Γεωργιάννα Γρυλλάκη και την ένταξή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στην Αθήνα στις 02.05.2006, η Γεωργιάννα Γρυλλάκη έχει ύψος 170cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 15χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΝ και προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Με τον Πανναξιακό ΑΟΝ έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις και μετάλλια στα πρωταθλήματα παγκορασίδων, κορασίδων αλλά και νεανίδων στις Κυκλάδες.

Για την νεαρή αθλήτρια ανοίγεται ο δρόμος για νέες επιτυχίες με την γυναικεία ομάδα του συλλόγου καθώς διακρίνεται για το πάθος, την μαχητικότητα και την πειθαρχία της.

Καλωσορίζουμε την Γεωργιάννα Γρυλλάκη στην γυναικεία ομάδα και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες

Οι δηλώσεις της αθλήτριας

“Νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή που στα 15 μου χρόνια θα φορέσω μια τόσο τιμημένη φανέλα, τη φανέλα του Πανναξιακού…
Είμαι έτοιμη να βοηθήσω με το 100% των δυνάμεων μου την ομάδα του νησιού μου…
Θέλω να ευχαριστήσω τόσο την διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνεται, αλλά και τον προπονητή μου κ. Gaitanakis Leon για την εμπιστοσύνη του.
Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω για την βοήθεια τους όλους τους προπονητές που είχα στο παρελθόν αλλά κυρίως τον κ. Giorgos Dermatis που με πίστεψε από την πρώτη στιγμή
Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να έχουμε τον εκπληκτικό κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας. Μαζί με αυτόν τον κόσμο θα κατακτήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares