Σάββατο, 07 Αυγούστου 2021 23:17

Έριξέ ''Άκυρο'' στην Clementina 2020 και έρχεται στη Νάξο για τον Πανναξιακό ΑΟΝ η Ασημίνα Νικολογιάννη

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας σεζόν της Volley League έκανε ο Πανναξιακός, που σύμφωνα με πληροφορίες του Volleyplanet «έκλεισε» την 22χρονη διεθνή ακραία Ασημίνα Νικολογιάννη (1.85μ).

Η νεαρή Ελληνίδα άσος του Μαρκόπουλου, μετά την επιστροφή της από Ολυμπιακό και Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (Κύπρος), στην ομάδα των Μεσογείων, “ανοίγει πανιά» για τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα για τη Νάξο.

Η Ασημίνα Νικολογιάνη, που φέτος είχε αρκετές προτάσεις από ξένες ομάδες, είχε υπογράψει προσύμφωνο με την ιταλική Clementina 2020 Volley, αλλά η αβεβαιότητα που υπήρχε από ολιγωρία της Ιταλικής Ομοσπονδίας (FIPAV) όσον αφορά στην τελική απόφαση για την κατηγορία που τελικά θα αγωνιστεί η ομάδα του Luca Secchi, έπεισαν την όμορφη διεθνή Ελληνίδα άσο να ενδώσει στο έντονο… φλερτ του Πανναξιακού.

Παράλληλα στη Νάξο, το “καμάρι του νησιού” συνεχίζει το “χτίσιμο” ενόψει των φετινών αγωνιστικών της υποχρεώσεων στις εγχώριες διοργανώσεις , καθώς μετά τις συμφωνίες με Νικολέττα Καραφουλίδου, Αθανασία Λιάγκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη, Εμμανουέλλα Χαιρεκάκη, Έλλη Μανάι, Γεωργία Μητακίδου, Εύη Φλιάκου την Κράτισσα Jurja Vlasic, “έκλεισε” και την κόρη του πολύπειρου πρώην περιφερειακού ομοσπονδιακού τεχνικού και μέλος του τεχνικού επιτελείου του AΣ Παπάγου, Γιώργου Νκολογιάννη.

Να σημειώσουμε ότι το νέο φετινό απόκτημα του Πανναξιακού ήταν 2 φορές “χάλκινη” στο Κύπελλο Ελλάδας του 2014-2015 με Ηρακλή Κηφσιάς και 2016-2017 με Μαρκόπουλο, καθώς και δυο φορές MVP αγωνιστικής της A1 Γυναικών με τον ΑΟΜ.

Πηγή: volleyplanet.gr (Ηλίας Παπαϊωάννου) 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares