Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 11:23

Σε κυκλοφορία από την Δευτέρα 23/8 τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Θήρας, ξεκινούν άμεσα οι ανανεώσεις

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και την ανανέωση όσων ήδη κατείχαν από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση:

Η αντίστροφη μέτρηση για την νέα αγωνιστική σεζόν του Α.Ο. Θήρας άρχισε…. Μίας σεζόν που έχει ξεχωριστή σημασία για το σύλλογό μας, καθώς το 2022 συμπληρώνονται 10 χρόνια ζωής από την ίδρυσή της αγαπημένης ομάδας του νησιού μας!

Η διοίκηση της δευτεραθλήτριας Ελλάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από την Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 θα βρίσκονται στη διάθεση των μελών και του φίλαθλου κοινού τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου της Volley League γυναικών 2021-2022.

Έως τέλη Αυγούστου  οι ανανεώσεις

Εξάλλου από την Δευτέρα 23 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021,  οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν το δικαίωμα, κατά προτεραιότητα, να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους, στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2020-21, στην προνομιακή τιμή των 120 ευρώ.

Τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με πρωταρχικό γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, οι φίλοι της ομάδας, που σε αυτή τη σχέση… διαρκείας κατέχουν ξεχωριστή θέση στην «καρδιά» του Α.Ο. Θήρας, θα μπορούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ έπειτα από 17 μήνες να πάρουν με απόλυτη ασφάλεια τη θέση τους στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου «Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.-Καρτεράδος.

IMG 5018

Για να απολαύσουμε ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλες τις φετινές διοργανώσεις και να χειροκροτήσουμε παλιά και νέα «αστέρια» του Α.Ο. Θήρας κόντρα στις κορυφαίες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, ζώντας απίστευτες συγκινήσεις, στο κυνήγι νέων σπουδαίων επιτυχιών και διακρίσεων.

Με την προμήθεια οποιουδήποτε εισιτηρίου διαρκείας, οι φίλοι του Α.Ο. Θήρας, πέρα από την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, έχουν την ευκαιρία να συνδράμουν και στην τεράστια προσπάθεια του συλλόγου μας για ανάπτυξη του αθλήματος και έλευση περισσότερων παιδιών στο γήπεδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Α.Ο. Θήρας 2021-2022 είναι χωρισμένα σε VIP & Απλά, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

IMG 5019

VIP ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύνολο θέσεων: 30 (εντός αγωνιστικού χώρου)

Τιμή εισιτηρίου: 250€

Αγώνες Πρωταθλήματος & Ευρωπαϊκούς

Παροχές

  • Parking
  • Κάθισμα αριθμημένο σε VIP Area-επιλογή θέσης
  • Πρόσβαση στο VIP lounge
  • Πρόγραμμα αγώνων – Newsletter ανά εβδομάδα
  • Συμμετοχή σε εκδηλώσεις χορηγών και ομάδας μετά από πρόσκληση

IMG 5020

ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σύνολο θέσεων: 800 (Χωρίς αριθμημένο κάθισμα)

Τιμή εισιτηρίου: 150€

Ανανέωση περσινών κατόχων: 120€

Αγώνες Πρωταθλήματος & Ευρωπαϊκούς

Διάζωμα Θ, Η, Ρ, Α

Τρόπος απόκτησης

Καλώντας στα τηλ. επικοινωνίας 698 2474154 (κα. Σπυριδούλα Ξαγοράρη), 694 9204320 (κ. Κελμάερ Σπύρος) μπορείτε να εξασφαλίσετε άμεσα το προσωπικό σας εισιτήριο διαρκείας Α.Ο. Θήρας 2021-2022 ή να ανανεώσετε το παλιό σας.

Επισημαίνεται ότι σε πλήρη εναρμόνιση με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις για την παρουσία θεατών στους αγώνες και με το αγωνιστικό υγειονομικό πρωτόκολλο πετοσφαίρισης της Ε.Ο.ΠΕ, η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιείται με την επίδειξη των απαιτούμενων πιστοποιητικών (εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικό νόσησης covid-19 ή επίσημο έγγραφο προγραμματισμένου ραντεβού για εμβολιασμό covid-19).

Εκ της Διοικήσεως του ΑΟ Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares