Κυριακή, 06 Ιουνίου 2021 01:18

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες μέλους του Πανναξιακού ΑΟΝ

Γίνε μέλος στην μεγαλύτερη αθλητική οικογένεια των Κυκλάδων.

Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε, ο αθλητισμός συνεχίζει και κρατά ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική υπερηφάνεια.

Κύριος τροφοδότης του αθλητισμού σε υψηλό επίπεδο είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός καθώς από τα σπλάχνα του δημιουργούνται οι μεγάλοι αθλητές και αθλήτριες.

Τα αθλητικά σωματεία που υπό την στέγη τους καλύπτουν τους ερασιτέχνες αθλητές κυρίως χρηματοδοτούνται από τους λίγους -που με αγάπη και μεράκι για τον αθλητισμό- ανθρώπους στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και η επιδείνωση της κρίσης μετά την πανδημία του Κορονοϊού έχουν περιορίσει κατά μεγάλο ποσοστό τα έσοδα των σωματείων δημιουργώντας σε αυτά επιπλέον δυσκολίες ώστε να σταθούν ανταγωνιστικά σε υψηλό – πρωταγωνιστικό επίπεδο.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ στο νέο σκηνικό που διαμορφώθηκε προσπαθεί να κρατηθεί ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους όλους τους κάτοικους του νησιού μας, της Νάξου.

Σημαντική βοήθεια σε αυτή την προσπάθεια ήταν, είναι και θα είναι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού, ώστε ο σύλλογος να γίνει αυτόνομος, αυτοδύναμος και στην ιδανική περίπτωση, αυτοχρηματοδοτούμενος.

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ

Ο σύλλογος μας για δεύτερη φορά στην ιστορία του, κυκλοφορεί την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου με αρχικό στόχο τα 5.000 μέλη που θα δημιουργήσουν μία ισχυρή βάση που πάνω της θα στηριχτεί η διοίκηση του συλλόγου ώστε να χτιστεί ο ΝΕΟΣ, ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ. Κάθε φίλος της ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ θα πρέπει να είναι κάτοχος της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του σωματείου γίνεσαι επίσημα μέλος της μεγαλύτερης οικογένειας των Κυκλάδων, της οικογένειας του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι κομμάτι στο χτίσιμο ενός μεγάλου ερασιτεχνικού σωματείου που θα λειτουργεί σε Υψηλά Ευρωπαϊκά πρότυπα, θα δημιουργήσει νέους αθλητές και αθλήτριες, και θα φέρει στο νησί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Αποκτώντας την ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ γίνεσαι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της επιτυχίας.
Όλοι οι Πανναξιακοί πρέπει να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε τον σύλλογό μας ζωντανό και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα. Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για τους τρόπους διάθεσης της Κάρτας Μέλους

Από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.Ν. (www.paon.gr) – (www.pannaxiakos.com)
Επικοινωνία στο mail του σωματείου [Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.]
Στα social media του σωματείου σε Facebook και Instagram

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares