Τετάρτη, 09 Μαΐου 2012 18:45

Ηρακλής -2, Φοίνικας -3

iraklis-fila8loi-episodia-mikra-2012

Aς ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, όσον αφορά τον 5ο τελικό γιατί ακούσθηκαν διάφορα ...τερατουργήματα

και είναι καιρός να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Πρώτα απ όλα, η τιμωρία του Φοίνικα Σύρου , ου προβλέπεται είναι -3 βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα, αφού το -5 ισχύει μόνο αν δηλώσουν εγγράφως οτι δεν θα παίξουν και ο νόμος ελαφρύνει την ποινή εκτιμώντας ότι κάποια ομάδα ήθελε να παίξει , αλλά για διάφορους λόγους δεν τα κατάφερε(πχ έχασε το αεροπλάνο).

Εκεί θα ... πατήσει ο Φοίνικας, ενώ υπάρχει και υπερασπιστική γραμμή που λέει ότι προβλέπεται αφαίρεση βαθμών αν δεν παίξεις στα πλει οφ. Οι Συριανοί έπαιξαν και θα βασισθούν σε αυτή την ασάφεια.

Απο εκεί και πέρα δεν υπάρχει καμμία ρήτρα από τη ΝΟVA για τη μη διεξαγωγή του 5ου τελικού και το πολύ-πολύ να ακυρώσουν τη συμφωνία της επόμενης χρονιάς που θα έχει απώλεια 10.000 ευρω για κάθε ΤΑΑ, εκτός κι αν μετακομίσουν στο conne-x.

Syros raouzaios

Ρήτρα υπάρχει από τον ΟΠΑΠ, αλλά όχι 2 εκατομμυρίων ευρώ όπως ακούσθηκε. Μπορεί, λέμε μπορεί, να υπάρξει πρόστιμο 50.000 ευρώ, επειδή δεν έγινε ένα ματς , λόγω επεισοδίων, αλλά κι αυτό δεν στέκει γιατί δεν έγιναν επεισόδια.

Ο μόνος κίνδυνος είναι να ... πατήσει κάποιος κακοπροαίρετος πάνω στη μη διεξαγωγή του 5ου τελικού και να εισηγηθεί την ακύρωση της συμφωνίας για την επόμενη χρονιά, γεγονός που θα έχει απώλεια 100.000 ευρώ για κάθε ΤΑΑ, κι αυτά τα λεφτά είναι πολλά.

Απο εκεί και πέρα περιμένουμε απόψε την ετυμηγορία του αθλητικού δικαστή. Αν μηδενίσει τον Ηρακλή θα δοθεί η κούπα στη Σύρο, ο Ηρακλής θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ και μπορεί το καλοκαίρι να δικαιωθεί. Πέμπτος τελικός φυσικά δεν θα γίνει σε αυτή την περίπτωση και θα έχουμε μια τεράστια παύλα δίπλα στο πρωταθλητής 2001-12. Κάτι ανάλογο δεν έγινε με την κυπελλούχο γυναικών , μετά το φονικό της Παιανίας;

Ο αθλητικός δικαστής θα ασχοληθεί βέβαια και με την άρνηση της Σύρου να παίξει στον τελευταίο τελικό(αν δεν μηδενιστεί ο Ηρακλής), αλλά και με την προσφυγή του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια που επιφέρει βάση προκήρυξης αφαίρεση δυο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Η γνώμη μας πάντως είναι ότι και οι δυο ομάδες θα παίξουν του χρόνου χωρίς ποινές, απλά δεν θα ανακηρυχτεί πρωταθλητής 2001-12.

Να κλείσουμε με την καζουρα που κάνουν κάποιοι διεθνείς παίκτες του Φοίνικα σε συναδέλφους του Ηρακλή. Τους στέλνουν φωτογραφίες από καφετέριες και παραλίες, την ώρα που οι παίκτες του Ηρακλή προπονούνται στη Μίκρα.

Μόνο οι συμπολίτες μας που έχουν απαλλαγεί των στρατιωτικών καθηκόντων τους λόγω περιορισμένης αντίληψης, θα αποφάσισαν να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

Δεν το έκανε πέρυσι ως πρωταθλητής, θα το πράξει φέτος ως πενταθλητής; Ήδη απάντησαν αρνητικά Παμβοχαικός και Άρης και η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία πρέπει να ψάξει να βρει άλλα κορόιδα. Ζητάει υψηλά παράβολα και δίνει ψίχουλα. Ούτε καν τηλεοπτική κάλυψη...

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΛΕΜΟΝΙΔΗ-ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares