Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 23:12

Σαντορινιά και επίσημα η Καναδή Αντρέα Μίτροβιτς

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της Καναδής αθλήτριας, Αντρέα Μίτροβιτς στον Α.Ο. Θήρας, την οποία είχε προαναγγείλει το sportcyclades.gr.

Η ύψους 1.87, διεθνής ακραία γιόρτασε τα γενέθλια της (22ετών), βάζοντας την υπογραφή της στο συμβόλαιο του ΑΟ Θήρας, αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή ξένης παίκτριας για τη φετινή σεζόν.

Η αθλήτρια βρίσκεται στην Ιταλία όπου η Εθνική ομάδα της χώρας της αγωνίζεται στο Volleyball Nations League, έχοντας συμμετέχουν οι: Βραζιλία, ΗΠΑ, Τουρκία, Κίνα, Γερμανία, Πολωνία, Ιαπωνία, Ρωσία και Σερβία.

Η Μίτροβιτς αγωνίστηκε πέρσι για πρώτη φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα της Targu Mures (Ρουμανία) και φέτος ερχόμενη στις Κυκλάδες θα ενισχύσει την ομάδα της Σαντορίνης στη Volleyleague και το CEV Cup.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις, οι στόχοι του ΑΟ Θήρας παραμένουν και φέτος υψηλοί.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας για τη Μίτροβιτς :

"Υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να γιορτάσεις τα γενέθλια σου με μια μεγάλη νίκη της εθνικής σου ομάδας και τη μεταγραφή σου στον ΑΟ Θήρας;

Εμείς στον ΑΟΘ το πιστεύουμε και γι' αυτό λέμε «Happy birthday and welcome to AO Thiras Andrea Mitrovic!»

Η Άντρεα είναι η νέα προσθήκη στο ρόστερ του ΑΟΘ και αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο Ρίμινι της Ιταλίας όπου συμμετέχει με την εθνική ομάδα του Καναδά στο Volleyball Nations League. Η ομάδα της Βορείου Αμερικής χθες πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση (3-2 την Κίνα) και σήμερα κέρδισε με 3-0 τη Γερμανία με την Μίτροβιτς να είναι βασική όπως συμβαίνει από την αρχή του τουρνουά.

Γεννήθηκε στην πόλη Missisauga του Οντάριο και είναι το 3ο παιδί (Σέρτζαν, Μίλαντα) του Λιούμπομιρ και της Ντούσανκα.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στη γενέτειρα της και στην ομάδα Etobicoke 381 για να βρεθεί στις αναπτυξιακές ομάδες του Καναδά ενώ το 2017 μετακόμισε στις ΗΠΑ και το Buffalo University για να ακολουθήσει το 2019 το Arizona State όπου είχε ως προπονητές την Σάνια Τομάσεβιτς (πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού) και τον Κάρλος Μορένο (έχει αγωνιστεί στο Παγκράτι και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς).

Τη σεζόν 2020-2021 είχε την πρώτη της ευρωπαϊκή εμπειρία αγωνιζόμενη με τη ρουμανική
CSU Medicina Târgu Mureș κι από την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του ΑΟ Θήρας."

Ένα βίντεο με προσπάθειες της αθλήτριας από την Κίνα 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares