Πέμπτη, 03 Ιουνίου 2021 15:30

Παίκτρια του Πανναξιακού ΑΟΝ η Γιωργίνα Αντωνακάκη

Την συνεργασία με την λίμπερο Γιωργίνα Αντωνακάκη ανακοίνωσε η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Γιωργίνα Αντωνακάκη για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 16.9.2002, η Γιωργίνα Αντωνακάκη έχει ύψος 175cm αγωνίζεται ως λίμπερο και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 19χρονη ταλαντούχα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από την “Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου”, έχει αγωνιστεί στον Α.Σ. Ασκληπιό Τρικάλων και στον Α.Ο. Λαμίας.

Ευχαριστούμε την διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλείου και τον πρόεδρο του σωματείου κ. Ανδρέα Γιαννόπουλο για την άριστη συνεργασία των δύο σωματείων και την διευκόλυνση της μεταγραφής της αθλήτριας στον σύλλογό μας.

Καλωσορίζουμε την Γιωργίνα Αντωνακάκη στην οικογένεια μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την μεταγραφή και την συνεργασία της με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΑΟΝ, η Γιωργίνα Αντωνακάκη δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα του Πανναξιακού. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή τους και ευελπιστώ να φανώ αντάξια των προσδοκιών τους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ της Γ.Ε. Ηρακλείου για την συγκατάθεση του σωματείου μου να αγωνιστώ στην ομάδα της Νάξου την νέα σεζόν.

Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και να εκπληρώσουμε όλους τους στόχους της ομάδας”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares