Τρίτη, 01 Ιουνίου 2021 01:18

Στον Ολυμπιακό η Μαρία Γενιτσαρίδη

Στον Ολυμπιακό ανήκει από σήμερα η πρώην αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μαρία Γενιτσαρίδη.

Η διεθνής ακραία που μετά την διακοπή του πρωταθλήματος αγωνίστηκε στο γερανικό Πρωτάθλημα, υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μαρία Γενιτσαρίδη. Η διεθνής ακραία (ημ.γέννησης, 3/6/1994), υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της Μαρίας Γενιτσαρίδη.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Μαρία Γενιτσαρίδη ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια άψογη συνεργασία. Είμαι ιδιαίτερα ανυπόμονη για τη φετινή σεζόν και έτοιμη να δώσω το 100% για την επίτευξη των στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες».

Η Ηρακλειώτισσα διεθνής ακραία, αναδείχθηκε από την ΑΘΛΕΣΗ και έπειτα από το πέρασμά της από την Ένωση Βύρωνα έπαιξε στο πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, όπου διακρίθηκε ιδιαίτερα στο NCAA. Τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε στην Ελλάδα για τον ΑΟ Θήρας και στη συνέχεια γύρισε για μικρό χρονικό διάστημα στην ΑΘΛΕΣΗ. Τον Ιανουάριο του 2020 έγινε ξανά κάτοικος Σαντορίνης για τον ΑΟ Θήρας, για να αποχωρήσει για τη Γερμανία έπειτα από τη διακοπή του πρωταθλήματος, για λογαριασμό της Τούρινγκεν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares