Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 19:07

Παίρνει και τον Τσίμερμαν ο Φοίνικας Σύρου

Ο Φοίνικας Σύρου συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησαν τον Γερμανό Γιάν Τσίμερμαν.

Είναι γνωστό πως οι Συριανοί έχουν δυναμώσει τα τελευταία χρόνια και διεκδικούν επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή της Volleyleague. Πλέον, έχουν βάλει μπρος τις διαδικασίες ώστε να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που κάνει το συριανό κλαμπ.

Μετά την ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Ντέϊβιντ Κόστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «ΦΩΣ» και τον συνάδελφο Στέφανο Λεμονίδη, ο Φοίνικας έχει έρθει σε συμφωνία με τον Γερμανό πασαδόρο Γιάν Τσίμερμαν.

Ο 28χρονος μένει ελεύθερος από την ιταλική Περούτζια, ενώ έχει αγωνιστεί και με τον Μενέλαο Κοκκινάκη το 2017-2018 στη Πουατιέ όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Τσίμερμαν (γεννημένος το 1993) έχει ύψος 1.90, είναι διεθνής με την Εθνική Γερμανίας (με την οποία πήρε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωβόλεϊ το 2017) και έχει κατακτήσει το ντάμπλ στη Γερμανία με τη φανέλα της Φριντρισχάφεν, το πρωτάθλημα Βελγίου το 2019 με την Μαασέικ και το Σούπερ Καπ Ιταλίας το 2021 με την Περούτζια.

Με αυτή την προσθήκη, οι Συριανοί ολοκληρώνουν το ρόστερ τους και έχοντας ποιότητα και βάθος στον πάγκο, θέτουν ακόμη υψηλότερους στόχους και βάζουν πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares