Τετάρτη, 26 Μαΐου 2021 21:12

Ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης νέος προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε τον νέο προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την σεζόν 2021-2022 που θα είναι ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης.

Αναλυτικά:

“Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γαϊτανάκη Λεωνίδα.

Ο 46χρονος τεχνικός επιστρέφει στο νησί της Νάξου και στον Πανναξιακό ΑΟΝ ως Head coach μετά από 4 χρόνια.

Ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης ήταν στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ τη σεζόν 2015-16 ως βοηθός – στατιστικολόγος ενώ δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε και πάλι ως βοηθός προπονητή.

Έκτοτε η πορεία του τον οδήγησε στον Λίβανο ως βοηθός στον πάγκο της Zahra (ανδρική ομάδα) για δύο χρόνια, στην συνέχεια ως πρώτος προπονητής της γυναικείας ομάδας του Απόλλων Λεμεσού, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στον πάγκο της Ουγγρικής γυναικείας ομάδας TFSE.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

 

Ο νέος προπονητής του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο paon.gr:

“Είναι τιμή να είσαι προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ και για την εμπιστοσύνη αυτή, ευχαριστώ τον πρόεδρο του σωματείου κ. Γιαννάκη Γιώργο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Δεν μου είναι άγνωστη η κοινωνία του νησιού αλλά και οι άνθρωποι του Πανναξιακού, που το κύριο χαρακτηριστικό είναι η αγάπη τους, τόσο για την ομάδα όσο και για τον τόπο τους.
Σε αυτή την προσπάθεια όλοι μαζί θα συμπορευτούμε για να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα”

Εκ του Γραφείου Τύπου του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares