Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 17:14

Κατσιγιάννης και τη νέα σεζόν στο Φιλώτι μαζί του οι Τσακωνιάτης και Ψαρρά

Ένα σπουδαίο προπονητικό τιμ θα συνεχίσει την σπουδαία δουλειά που γίνεται στα τμήματα βόλεϊ του ΑΜΣ Φιλωτίου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα, ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις της διοίκησης με τους τρεις προπονητές των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας στη συνέχεια με συνοπτικές διαδικασίες επήλθε η μεταξύ τους συμφωνία.

 Ο Θανάσης Κατσιγιάννης, θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε πέρυσι και θα αποτελέσει τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας, έχοντας υπό την επίβλεψη του όλο το προπονητικό έργο του συλλόγου, ενώ θα αναλάβει και κάποια τμήματα της ακαδημίας.

Ο νεαρός γυμναστής από το Φιλώτι Δημήτρης Τσακωνιάτης, με ειδικότητα στο βόλεϊ θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Θανάση Κατσιγιάννη, καθώς θα αναλάβει και εκείνος αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

TSAKONIATIS PROPONISI

Φυσικά από το τεχνικό επιτελείο δεν θα μπορούσε να λείψει η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Στεφανία Ψαρρά, που αποτελεί σταθερή αξία για τον σύλλογο που υπηρετεί πιστά επί σειρά ετών.

PSARRA PROPONISI

Έχοντας στις τάξεις του συλλόγου μία σπουδαία τριάδα προπονητών και κορίτσια με πολύ ταλέντο, οι διοικούντες του συλλόγου στρέφονται τώρα στο οργανωτικό σκέλος, όπου σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ώρες και οι χώροι των προπονήσεων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεγάλο είναι το ενδιαφέρων για εγγραφές νεαρών αθλητών στα τμήματα του συλλόγου.

DIOIKISI KATSIGIANNIS TSAKONIATIS

Η ανακοίνωση του ΑΜΣ Φιλωτίου:

Έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε την έναρξη και την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους προπονητές Θανάση Κατσιγιάννη, Δημήτρη Τσακωνιάτη και Στεφανία Ψαρρά, που θα αναλάβουν την τεχνική καθοδήγηση των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου μας.

Μετά από μία σεζόν που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ο Θανάσης Κατσιγιάννης θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του. Επίσης οι Στεφανία Ψαρρά και Δημήτρης Τσακωνιάτης με καταγωγή από το Φιλώτι θα πλαισιώσουν τον προπονητικό team.

Ευχόμαστε στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου μας καλή επιτυχία στο έργο τους και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι τους σε αυτή την προσπάθεια.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε τα τμήματα και τις ώρες προπονήσεων.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας. Μία μαγική βολεϊκή σεζόν μόλις ξεκίνησε.

Το ΔΣ του ΑΜΣ Φιλωτίου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares