Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 21:43

Παραμένει “πράσινος” για ακόμη ένα χρόνο ο Αλέξανδρος Ράπτης

Τις βάσεις για να επιστρέψει με… εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες φαίνεται πως βάζουν οι άνθρωποι του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για το ανδρικό τμήμα του βόλεϊ.

Η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ την περασμένη σεζόν έδωσε τεράστια χαρά στον κόσμο του “τριφυλλιού” και δημιούργησε σαφώς μεγάλες προσδοκίες εν όψει της φετινής. Τα όποια λάθη έγιναν στον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδας φαίνεται πως έγιναν μαθήματα, με τους ανθρώπους του ερασιτέχνη να κινούνται με υποδειγματικό τρόπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, στον Παναθηναϊκό θα παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο ο Αλέξανδρος Ράπτης. Οι “πράσινοι” φέρονται να συμφώνησαν με τον 21χρονο, ο οποίος θα αγωνιστεί με το “τριφύλλι” για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Έτσι, μαζί με τον Θανάση Πρωτοψάλτη θα αποτελέσουν το βασικό δίδυμο των ακραίων, με την ομάδα να περιμένει πολλά από εκείνους.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός αναζητά ξένο κεντρικό για να πλαισιώσει τον Λούκας Ρανγκέλ. Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί η απόκτηση και του Βαν ντε Ντρις, ενώ θα παραμείνουν στην ομάδα και οι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Άξελ Γιάκομπσεν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares