Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 16:23

Από τον Φοίνικα στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Πρωτοψάλτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός έριξε και δεύτερη… βόμβα μετά τον Ντε Ντρις και έφτασε σε συμφωνία ενόψει της νέας σεζόν με τον διεθνή ακραίο, Θανάση Πρωτοψάλτη!

Σε άλλη μια μεταγραφική κίνηση από το πάνω ράφι προχώρησε η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία και ντύνουν στα πράσινα τον Θανάση Πρωτοψάλτη, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών εντάθηκαν τις τελευταίες μέρες. Το θέμα το χειρίστηκε ο ίδιος ο Σωτήρης Πανταλέων, ο οποίος πήγε μέχρι το Βραχάτι, όπου κάνει προετοιμασία η Εθνική Ελλάδος, προκειμένου να τον… ντύσει στα πράσινα. Οι πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο βολεϊμπολίστας έβαλε σήμερα την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με το τριφύλλι.

Ο Πρωτοψάλτης δέχτηκε προτάσεις από αρκετές ομάδες και μεταξύ αυτών ήταν και ο ΠΑΟΚ. Ο διεθνής βολεϊμπολίστας ζητούσε ακραία ποσά από όλους αυτούς τους συλλόγους, καθώς η επιθυμία του ήταν να φορέσει ξανά τα πράσινα.

Μετά από έξι χρόνια και μετά από μια εξαιρετική πορεία στο εξωτερικό, αλλά και μία εξαιρετική χρονιά στον Φοίνικα Σύρου επιστρέφει εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του, δηλαδή στον Παναθηναϊκού.

Ο 28χρονος βολεϊμπολίστας είναι γέννημα – θρέμμα του Παναθηναϊκού, καθώς και η μητέρα του και ο πατέρας του αγωνίστηκαν με το τριφύλλι στο στήθος. Με την απόκτηση του Πρωτοψάλτη ο Παναθηναϊκός γίνεται πανίσχυρος, καθώς μαζί με τον Μπραμ Ντε Ντρις θα δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Παράλληλα, με την απόκτηση του διεθνή βολεϊμπολίστα ανοίγει μια θέση ξένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει μείνει ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος ενώ απομένουν λίγες κινήσεις για ολοκληρωθεί ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι θα κινηθούν για λίμπερο, δεύτερο ακραίο αλλά και δύο κεντρικούς.

Με λίγα λόγια γίνεται σαφές πως έχουν μπει οι βάσεις για τη νέα χρονιά με κινήσεις από το πάνω ράφι.

Η διοίκηση Μαλακατέ με την απόκτηση του Πρωταψάλτη έκανε άλλη μία υπέρβαση και έδειξε έμπρακτα ότι ο στόχος της νέας σεζόν είναι να κάνει πρωταθλητισμό σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Η καριέρα του Πρωτοψάλτη:

2011-2013 Παναθηναϊκός

2013-2014 ΑΟΠ Κηφισιάς

2014-2015 Παναθηναϊκός

2015-2016 Narbronne

2016-2019 Friendrishafen

2019-2020 Cerrad Czarni Radom

2020 – 2021 Φοίνικας Σύρου

Διακρίσεις: Ο Αθανάσιος Πρωτοψάλτης το 2017 αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης στο Γερμανικό Super Cup. Λιγκ Καπ με τον Φοίνικα Σύρου 2020-21.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares