Σάββατο, 28 Απριλίου 2012 18:57

Οριστική αναβολή με απόφαση Καραμπέτσου

ira-opadoi 12

Με μεγάλη καθυστέρηση θα ξεκινήσει, αν ξεκινήσει, ο πέμπτος και τελευταίος μεγάλος τελικός της Βόλεϊ Λιγκ στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας. Μετά την ρίψη καπνογόνου, οι διατητές αποφάσισαν να μην ξεκινήσει το παιχνίδι αν δεν φύγουν όλοι οι υπεράριθμοι που βρίσκονται στην Μίκρα.

Syros raouzaios

20.03: Νίκος Νεόφυτος: «Εμείς θέλουμε να παίξουμε. Είναι απόφαση του διαιτητή. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο»
20.01: Γιώργος Στεφάνου: Υπάρχει ένταση. Είναι απόφαση του διαιτητή. Θα περιμένουμε ενημέρωση πότε και αν θα γίνει ο αγώνας»
20.00: Θεόδωρος Μποζίδης: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου κάνω δύο φορές προθέρμανση και δεν αρχίσει ο αγώνας»
19.58: ΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟ

19.52: Δημήτρης Παλιόπορτας: «Είναι εχθρική και πολεμική ατμόσφαιρα. Ηρθα εδώ με την ομάδα μας και μας πετάνε δυναμίτες. Είμαι ανάπηρος άνθρωπος. Δεν έχουμε που να κάτσουμε. Θα πάρουμε την ομάδα και θα φύγουμε. Καλό είναι να γίνουν άνθρωποι».
19.45: Έκρηξη Α΄ διαιτητή Γιώργος Καραμπέτσου: «Δεν το ξεκινάω. Αντί να αδειάζουν οι εξέδρες γεμίζουν... Εγώ δεν λαμβάνω τέτοια ευθύνη»...

19.41: Ο τελικός θα αρχίσει στις 20.15

19.41: Νίκος Νεόφυτος: «Υπήρξε απόφαση αναβολής αλλά τα παιδιά του Φοίνικα για το καλό του βόλεϊ κατέβηκαν να παίξουν»...

19.40: Βγήκαν οι παίκτες του Φοίνικα

19.36: Ακόμα στα αποδυτήρια είναι οι παίκτες του Φοίνικα

19.35: Ο αντιπρόεδρος της ΕΣΑΠ είπε στη NOVA: «Η κατάσταση είναι πάλι υπό έλεγχο. Ο αγώνας θα αρχίσει»...

19.34: Περίπου στις 20.05 η έναρξη του αγώνα.

19.33: Ο Ηρακλής άρχισε ζέσταμα με εντολή του Καραμπέτσου στον Προύσαλη. Ο Φοίνικας είναι ακόμα στα αποδυτήρια.

19.30: Νέα συζήτηση για να γίνει ο αγώνας με την προϋπόθεση να βγουν έξω από γήπεδο τουλάχιστον 500 θεατές...


19.28: Ο τελικός αναβλήθηκε μετά από απόφαση των διαιτητών και των
υπεθύνων των ομάδων.

Μέχρι αυτήν την ώρα συνεχίζεται στα αποδυτήρια σύσκεψη μεταξύ των ανθρώπων του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, των διαιτητών και της Αστυνομίας. Ο Καραμπέτσος θεωρεί ότι στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας είναι περισσότερος κόσμος από όσον χωρά και για λόγους ασφαλείας φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι θα πρέπει να απομακρύνει τον κόσμο που βρίσκεται ανάμεσα στις πόρτες.

Μάλιστα, πριν λίγο ο Καραμπέτσος δήλωσε στη Nova: "Ο αγώνας θα γίνει. Δεν ξέρω όμως τι μέρα". Δεν θέλησε πάντως να δώσει διευκρινίσεις για το τι ακριβώς έχει ζητήσει από την αστυνομία.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Ηρακλή υποστηρίζουν ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασιστεί από τους αρμόδιους του βόλεϊ αν θέλουν πολύ κόσμο στο βόλεϊ ή όχι. Μάλιστα, ο Κώστςς προύσαλης μίλησε για γιορτή του βόλεϊ και όμορφη ατμόσφαιρα που δεν δικαιολογεί να μην αρχίσει το παιχνίδι, ενώ ανάλογα υποστήριξε και ο Σωτήρης Δρίκος. Η φωτογραφία είναι από το bluearena και δείχνει πάντως ότι οι οπαδοί του Ηρακλή πήγαν και με διάθεση αποστολής μηνυμάτων και στους πολιτικούς, ενόψει των εκλογών της άλλης εβδομάδας.  

Τελευταία εξέλιξη από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει βγει απόφαση για αναβολή του αγώνα και οι τελευταίες συσκέψεις έχουν να κάνουν με την διαχείριση του πως θα φύγουν από το γήπεδο με ασφάλεια  οι οπαδοί και κυρίως η αποστολή του Φοίνικα. 

Volleynews.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares