Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 22:09

Στην ακαδημία βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ο Γιώργος Δερμάτης (οι πρώτες του δηλώσεις)

176623905 4019383458122659 6486843140200120896 n

Σε μία σπουδαία κίνηση που αναμένεται να «δώσει και πάλι ζωή» στην αδρανοποιημένη ακαδημία βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ προχώρησε η διοίκηση της ομάδας που συμφώνησε με τον πολύπειρο προπονητή Γιώργο Δερμάτη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα την οικοδόμηση των αναπτυξιακών τμημάτων.

Η ανακοίνωση:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Δερμάτη για την ανάληψη της αναγέννησης των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Η Επιστροφή του Γιώργου Δερμάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ μετά από έξι χρόνια σηματοδοτεί μία νέα αρχή αναφορικά με τις αθλητικές ακαδημίες του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Δερμάτης εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες για την ιστορική άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 volley league.

Ο Έλληνας προπονητής “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στο νησί μας.

Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία “ειδικών συνθηκών”.

Η αποδοχή της πρότασης μας από τον κ. Δερμάτη, μας τιμά ιδιαίτερα τόσο ως σωματείο αλλά και γενικότερα ως νησί καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης θα μεταφέρουν στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για την συνέχεια τις αθλητικής τους καριέρας”.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Γραφείο τύπου

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Δερμάτη:

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχτηκα την πρόταση της διοίκησης να συνεργαστώ ξανά με τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Είναι μία ομάδα με την δική της ιστορία τόσο στις Κυκλάδες σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και στην Ελλάδα σε επίπεδο γυναικών.

Για να πετύχουμε τον σκοπό μας, θα πρέπει τόσο εγώ αλλά και η διοίκηση να εργαστούμε σκληρά και να είμαστε μαζί στον κοινό στόχο.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ισχυρή συμπαράστασή από τον κόσμο τής Νάξου για την ανάπτυξη του αγαπημένου τους αθλήματος και την εξέλιξη των παιδιών τους».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

BANNER PAS NAXOU 2021

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares