Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 19:04

Η άφιξη του Κυπελλούχου Φοίνικα στη Σύρο [vid]

Η ομάδα του Φοίνικα επέστρεψε στη Σύρο με το Κύπελλο του Λιγκ Καπ στην κατοχή του, με αρκετούς φίλους του συλλόγου να τον υποδέχονται στο λιμάνι δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Το όνειρο των φίλων της ομάδας και της Σύρου έγινε πραγματικότητα. Το Κύπελλο «League Cup Νίκος Σαμαράς» για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έφτασε στην Σύρο και θα μπει στην τροπαιοθήκη του Φοίνικα Σύρου ONEX.

Λίγο μετά της 11.30 το BLUE STAR (χορηγός Φοίνικα) έφτασε στην Σύρο, όπου τους Κυπελλούχους υποδέχτηκαν αρκετοί φίλοι του συλλόγου και χορηγοί, δημιουργώντας εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Σύσσωμη η διοίκηση (όποιοι δεν βρέθηκαν στη Βέροια-Ρούσσος Αντώνης, Ροσσολάτος Ισίδωρος-Σολάρης Αντώνης, Βαμβακούσης Μ), υποδέχτηκε τους θριαμβευτές. Τους Κυπελλούχους υποδέχτηκε και ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης κ. Νίκος Λειβαδάρας, που παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδας Χρήστο Καφτηράνη μια ανθοδέσμη. Από το Δήμο το παρών έδωσε και η Δημοτική σύμβουλος κ. Αγγελική Πρίντεζη (και μέλος της διοίκησης), Γιάννης Βρούτσης (υπεύθυνος αθλητισμού), αλλά και ο πιστός φίλος της ομάδας και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ιωάννης Ρούσσος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με την άφιξη του Φοίνικα στην Σύρο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares