Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 14:34

Πατηνιώτης: Δεν τελειώνει ο δρόμος μας... Έχουμε μια υπέροχη διαδρομή

Με ενωτικό μήνυμα του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο αντιπρόεδρος του ΑΟ Θήρας, κ. Ανδρέας Πατηνιώτης επισημαίνει ότι μπορεί η ομάδα αν μην κατέκτησε το πολυπόθητο κύπελλο στον τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως η υπέροχη διαδρομή αυτής της ομάδας συνεχίζεται.

Δείτε τι έγραψε:

Είναι αλήθεια, πως δεν γυρίσαμε, με ότι περισσότερο προσδοκούσαμε.

Αλλά είμαστε με ένα λαμπερό χαμόγελο. Αγωνιστήκαμε σε τρεις τελικούς τα τελευταία εφτά χρόνια και για να πάμε στον φετινό τελικό, αγωνιστήκαμε σε συνεχείς τελικούς, με ιστορικές ομάδες.

Συνεχίζουμε να κοιτάμε ψηλά. Δεν μας πτοεί, που μια επίσης ιστορική ομάδα, ο ΠΑΟΚ, είχε μια σπουδαία απόδοση. Ο ΑΟ Θήρας, δεν εγκατέλειψε και δεν παραδόθηκε. Ξέρει πια, πως είναι μια ομάδα, περήφανη, και με ήθος, που πατάει με αυτοπεποίθηση, στα δύσκολα.

Και θα συνεχίσει. Με χορηγούς, που την ακολουθούν σε κάθε βήμα. Φιλάθλους, που υποστηρίζουν με ενθουσιασμό, κάθε αγώνα. Αθλήτριες και προπονητικό επιτελείο, που αποδεικνύουν, πως τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας.. . Και θα τα συναντήσουμε. Γιατί πάντα κοιτάμε ψηλά.

Φυσικά, εξαιρετική, η ανιδιοτέλεια των εθελοντών, που μας ακολουθούν παντού, γιατί το θέλουν, και με τον ενθουσιασμό τους , μας εμπνέουν.

Έχουμε μια υπέροχη διαδρομή προς τον ορίζοντα των αθλητικών ονείρων, όλων μας. Και θα τη διανύσουμε . Με χαμόγελο, στιβαρή καθοδήγηση και δυνατή δουλειά.

Α.Ο. Θηρας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares