Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 11:34

ΑΟ Θήρας: Ευχαριστούμε για τις ευχές και την στήριξη, ειδική αναφορά στην ΠΑΕ Σαντορίνης

Μπορεί να ην υπάρχει η δυνατότητα το γήπεδο του τελικού κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών, ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ να φιλοξενήσει κόσμο, όμως σήμερα ολόκληρες οι Κυκλάδες είναι στο πλάι του ΑΟ Θήρας, η διοίκηση του  οποίου εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας για τα μηνύματα στήριξης που έχει λάβει.

Η ανακοίνωση:

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την αγάπη και συμπαράσταση!
Αγαπητοί φίλοι σας ευχαριστούμε θερμά και εγκάρδια όλους, συλλογικά και αλλά και καθέναν ξεχωριστά, για τις ευχές σας για καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών!
Οι ευχές όλων και καθενός ξεχωριστά μας έχουν συγκινήσει και μας δίνουν την δύναμη να δώσουμε με σθένος και δυναμισμό τη μεγάλη σημερινή μάχη ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να φέρει το Κύπελλο του βόλεϊ γυναικών για τη φετινή χρονιά στη Σαντορίνη!
Οι ευχές σας μας ενδυναμώνουν και θα μας συντροφέψουν στην σημερινή μάχη, την οποία θα δώσουμε όλοι μαζί!
Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νίκη της ομάδας του νησιού μας, σηκώνοντας τη Σαντορίνη μας ακόμη πιο ψηλά!
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

Ειδικό ευχαριστώ στην ΠΑΕ Σαντορίνης για το βίντεο που ετοίμασε 

2021 04 16

Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι στο χώρο του αθλητισμού, σας ευχαριστούμε θερμά κι από την καρδιά μας για το συγκινητικό βίντεο που δημιουργήσατε για να ευχηθείτε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ 2020-2021 γυναικών!
Με το πολύ συγκινητικό μήνυμά σας και τη συμπαράστασή σας, μας δίνετε θετική ενέργεια και δύναμη ώστε να δώσει η ομάδα μας τον καλύτερό της εαυτό και να φέρει το Κύπελλο στη Σαντορίνη!
Την αυριανή μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί!
Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε στην ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού μας, στην "Π.Α.Ε. Σαντορίνη" κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών σας.
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares