Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 11:31

Αντρέ Μπράουν: Απαράδεκτη η πράξη του Ρανγκέλ, ξέσπασα γιατί με έφτυσε στο πρόσωπο

Ο Καναδός κεντρικός του Φοίνικα μιλά στο FWS για το επεισόδιο με τον Ρανγκέλ και υποστηρίζει πως το φτύσιμο του Βραζιλιάνου ξεφεύγει από τα όρια μιας απλής αντιπαλότητας στο φιλέ.

Ο Ολυμπιακός είχε στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής όταν Φοίνικας Σύρου και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν τη δική τους αναμέτρηση στο «Δ. Βικέλας» της Ερμούπολης.

Οι Συριανοί πανηγύρισαν μια νίκη (3-2) που τους καθιστά το μεγάλο φαβορί για τη 2η θέση, ωστόσο το φινάλε ήταν επεισοδιακό και σημαδεύτηκε από τη σύρραξη μετά το μπλοκ του Πρωτοψάλτη.

Το φτύσιμο του Λούκας Ρανγκέλ στον Αντρέ Μπράουν έβγαλε εκτός εαυτού τον Καναδό κεντρικό του Φοίνικα, ο οποίος μίλησε στο FWS για όσα συνέβησαν, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν καταγραφεί από την τηλεοπτική κάμερα της ΕΡΤ.

«Είχαμε αντιπαλότητα από την έναρξη της σεζόν, όταν ξεκίνησε να μιλάει άσχημα μετά τη νίκη μας (σ.σ. αναφέρεται στο Λιγκ Καπ του Οκτωβρίου, όταν ο Φοίνικας απέκλεισε τον Παναθηναϊκό). Υπήρξε έντονος ανταγωνισμός στο φιλέ όταν η ομάδα μου έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Εκείνος το πήγε πολύ μακριά με αυτό που έκανε (σ.σ. αναφέρεται στο φτύσιμο)», υποστήριξε αρχικά αναφορικά με το αν είχαν προηγούμενα οι δύο τους.

«Είμαι πάντα ήρεμος και συγκροτημένος, ακόμα και με τους αντίπαλους παίκτες αν δει κανείς το βίντεο του ματς θα διαπιστώσει ότι κάναμε και πλάκα μεταξύ μας.

Όταν έκανε το μπλοκ νίκης ο Θανάσης (Πρωτοψάλτης) ξεκίνησαν κάποιοι να παραφέρονται και εκεί γύρισα και τους είπα να το βουλώσουν. Ο Ρανγκέλ συνέχισε να βρίζει και μετά με έφτυσε στο πρόσωπο.

Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ. Το έκανε προσωπικό και για αυτό ξέσπασα έτσι και πέρασα έξαλλος στην άλλη πλευρά του φιλέ», αναφέρει ο Καναδός για το ότι κατευθύνθηκε προς τον Βραζιλιάνο.

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του Ρανγκέλ όταν του μίλησαν: «Προσπάθησαν να με ηρεμήσουν δίχως αποτέλεσμα».

Για το αν σκοπεύει να συζητήσει μαζί του και να λυθεί το ζήτημα: «Δεν είναι τιμητικό για έναν ιστορικό σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται από τέτοιου είδους κινήσεις ενός αθλητή. Θα είμαι ήρεμος, αλλά δεν θα συζητήσω μαζί του, γιατί δεν έχουμε κάτι να πούμε».

Για όσους υποστηρίζουν πως εκείνος το ξεκίνησε: «Απλά ας δουν το βίντεο όσοι λένε για μένα ότι φταίω. Η απόδειξη είναι στο βίντεο».

Πηγή: fws.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares