Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 02:05

Zήτησε συγγνώμη για το φτύσιμο στον Μπράουν o Ρανγκέλ

Σύρραξη δημιουργήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα στη Σύρο, όταν ο Ρανγκέλ έφτυσε στο πρόσωπο του Μπράουν, προκαλώντας την οργή του Καναδού κεντρικού.

Μία μέρα αργότερα, ο Βραζιλιάνος ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, υποστηρίζοντας πως «αντέδρασα σε μια στιγμή αδρεναλίνης».

Aναλυτικά όσα έγραψε: «Χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι, συνέβη ένα ατυχές επεισόδιο ανάμεσα σε μένα και έναν παίκτη της Σύρου. Τώρα με καθαρό μυαλό και αφού το σκέφτηκα πολύ, συνειδητοποιώ ότι αντέδρασα ξεκάθαρα σε μια στιγμή πλήρους αδρεναλίνης και δεν ήμουν σωστός. Mια κακή ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί από μια άλλη κακή ενέργεια όπως έκανα.

Γράφω αυτό το μήνυμα για να ζητήσω συγγνώμη από όλους! Πρώτα και ξεκάθαρα στον αντίπαλο μου, στην ομάδα μου και στους συμπαίκτες μου και σε όλους όσοι γνωρίζουν ποιος είναι ο πραγματικός Λούκας. H συμπεριφορά μου δεν είναι αποδεκτή και το αναγνωρίζω.

Eκ των υστέρων, αυτή η πολύ δύσκολη σεζόν πλησιάζει στο τέλος και όλοι ωθούνται στα όριά τους. Kαι πάλι λυπάμαι πολύ για αυτό το ατυχές περιστατικό και εύχομαι σε όλους να παραμείνουν σε τέλεια λογική, σε σώμα και μυαλό. Ειρήνη»

fws.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares