Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 23:09

Παπαγγελόπουλος - Ράπτης: Να προετοιμαστούμε για το Λιγκ Καπ

Δείτε τι δήλωσαν μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό οι Νικόλας Παπαγγελόπουλος και Αλέξανδρος Ράπτης.

Νικόλας Παπαγγελόπουλος: «Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ανεξαρτήτως που βρισκόμαστε, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας και να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση και τα ταξίδια και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στους εναπομείναντες αγώνες, με τις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και να τους αξιοποιήσουμε ώστε να προετοιμαστούμε και για το league Cup που έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα»

Αλέξανδρος Ράπτης: Υπάρχει δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, σίγουρα παλεύουμε για τη δεύτερη θέση. Παίζουμε για να κερδίζουμε και να φέρνουμε νίκες, όπως και όλες οι ομάδες. Με τα τωρινά δεδομένα παλεύουμε για τη δεύτερη θέση. Το πρόγραμμα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εκτός από την κόπωση που παίζουμε κάθε δεύτερη μέρα και την ταλαιπωρία, εμείς θα προσπαθήσουμε και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις όλα τα παιχνίδια».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares