Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 11:52

Ιγκόρ Γιούρισιτς: Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο και στο δεύτερο σετ

O προπονητής του Φοίνικα Σύρου Onex Ιγκόρ Γιούρισιτς παραδέχτηκε ότι ο Φοίνικας πλήρωσε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του στα δύο πρώτα σετ και ιδιαίτερα στο πρώτο που προηγήθηκε και με 5 πόντους.

Διαβάστε τα όσα δήλωσαν οι δυο προπονητές μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης:

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκόρ Γιούρισιτς είπε: «Δεν πρέπει να μείνουμε στο πέμπτο σετ, αλλά στο πρώτο και στο δεύτερο. Κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα. Προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 17-13 και κάναμε τα πάντα για τον αντίπαλό μας να μπει πάλι στη διεκδίκησή του. Το καλό είναι ότι από το τρίτο σετ και μετά μειώσαμε τα λάθη. Είναι το πρώτο σετ που μας κόστισε και εκεί ήταν η διαφορά. Ήμασταν εξαιρετικοί στην υποδοχή σήμερα. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Με αυτό το σύστημα του πρωταθλήματος τα πλέι οφ έχουν ήδη ξεκινήσει».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Φοίνικα και στους παίκτες του παραπονέθηκε για τον ορισμό τριών παιχνιδιών σε επτά μέρες όμως το ίδιο πρόγραμμα είχε και ο Φοίνικας μετά την επιστροφή του και με περισσότερα ταξίδια.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Ήταν ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια και στον Φοίνικα, μία πολύ καλή ομάδα που παλεύει σκληρά. Φυσικά συγχαρητήρια και στους αθλητές μου που έχουν ξεπεράσει πάρα πολλές δυσκολίες. Σε αυτούς που δεν πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια είναι στη λίγκα, η οποία στον Παναθηναϊκό φέτος, μετά την διακοπή μας ανάγκασε χωρίς κανένα λόγο, ενώ μπορούσε να υπάρξει πρόγραμμα φυσιολογικότατο, να παίξουμε σε 14 μέρες πέντε παιχνίδια, με τέσσερα ντέρμπι και ενδιάμεσα ταξίδια. Κατόπιν μετά από 17 ημέρες που σταματήσαμε λόγω κορονοϊου, μας όρισε σε έξι μέρες τρία παιχνίδια. Εκτός έδρας με τη Βέροια, σήμερα με τον Φοίνικα και μεθαύριο με τον Ολυμπιακό. Η λίγκα πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα γίνουμε όμως, προκειμένου να τους αποδείξουμε ότι είμαστε ικανοί και είμαστε εδώ».

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares