Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 18:50

Δημήτρης Γκαράς: Κρύβει πολλές παγίδες το ματς με την Κηφισιά

Για τον αυριανό αγώνα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο μίλησε ο αθλητής του ΑΟ Φοίνικα, Δημήτρης Γκαράς.

Ο λίμπερο της Συριανής ομάδας σε δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα τόνισε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι  που κρύβει πολλές παγίδες.  Πρέπει από την αρχή να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, βγάζοντας πάθος, ένταση και διάθεση, ώστε να δείξουμε στον αντίπαλο μας ότι ήρθαμε μόνο για την νίκη. Σίγουρα μας έχει επηρεάσει το μεγάλο διάστημα αποχής λόγο κορονοϊού και το γεγονός ότι κατευθείαν κληθήκαμε να ανταπεξέλθουμε σε ένα εξοντωτικό πρόγραμμα με συνεχόμενους αγώνες.

Αυτό δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, αλλά έχουμε έμπειρους αθλητές που πρέπει να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Η ομάδα αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και σε σύντομο διάστημα θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί, με στόχο να έρθουν ξανά οι μεγάλες νίκες»

Για τις ήττες το τελευταίο διάστημα ο Έλληνας λίμπερο τόνισε:

«Οι ήττες πάντα πληγώνουν μια ομάδα, αλλά αυτή την περίοδο δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου ώστε να σκεφτόμαστε μια ήττα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα. Αφιερώνουμε παρά πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο, ώστε να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνετε. Οι προσδοκίες της ομάδας είναι να παίζει ωραίο βόλεϊ, να το ευχαριστιόμαστε και εμείς αλλά και όλοι οι φίλαθλοι που είναι κοντά μας. Είμαστε έμπειροι, δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνετε και στο τέλος να κατακτήσουμε κάποιον από τους 3 τίτλους».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares