Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 11:57

Οι δηλώσεις από το ντέρμπι Φοίνικας ONEX-ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα Φοίνικας-ΠΑΟΚ, ακολούθησαν και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών..

Ο αρχηγός και ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Θανάσης Πρωτοψάλτης δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως είναι διεκδικητής του πρωταθλήματος όπως και το περιμέναμε. Ήταν ένα ντέρμπι και ο αντίπαλος ήταν δίκαια ο νικητής. Αυτό που θέλω να πω, είναι πως κακώς τα media είχαν ξεγραμμένα τον ΠΑΟΚ. όσον αφορά την συνέχεια, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο πασαδόρος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη..Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έπαιξε πιο ελεύθερα σαν ομάδα και έξυπνα μπορώ να πω. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθήσαμε. Ήταν μια κακή ήττα για την ομάδα μου. Έτσι όπως πήγαν τα σετ, μπορούσαμε να το έχουμε πάρει και εμείς με την σειρά μας με 3-1. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες όμως για τον κορονοϊό. Αυτό τελείωσε για εμάς και προχωράμε».

Ο διαγώνιος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιβάν Ράιτς είπε: «Ο ΠΑΟΚ είχε πολύ καλό σέρβις σήμερα, και το κρίσιμο στοιχείο εκτός από το σέρβις τους είναι ότι δεν κλείσαμε καλά τους ακραίους τους και πήραν πόντους και από το μπλοκ. Αν είχαμε καλή υποδοχή θα ήταν διαφορετικά. Ήταν δυνατός αγώνας, παίξαμε καλά, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σήμερα. Δεν χάθηκε τίποτα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τώρα στο μυαλό μας έχουμε το επόμενο».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Νικολά Ματιάσεβιτς είπε: «Νομίζω ότι ήταν ένας καλός αγώνας, είδα τα στατιστικά και δεν είχαμε πολλά λάθη και εχω την αίσθηση ότι η ομάδα μου ήθελε τη νίκη περισσότερο από τον Φοίνικα που μας είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο και ίσως ήταν πιο χαλαρός. Θεωρώ ότι οι αθλητές μου πάλεψαν σ όλες τις θέσεις και έτσι ήρθε η νίκη».

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης που ήταν από τους κορυφαίους είπε: «Η μεγάλη νίκη είναι προϊόν ομαδικής προσπάθειας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και τον προπονητή. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα μετά από ένα δύσκολο τραυματισμό. Κοιτάω να προσφέρω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθάω την ομάδα μου. Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει την προσπάθεια του».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares