Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 21:48

Υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας χωρίς περιθώρια για απώλειες ο ΑΟ Φοίνικας

Στο γυμναστήριο Δημήτριος Βικέλας της Βέροιας επιστρέφει η δράση με τον εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής μεταξύ του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας και του Α.Ο. Φοίνικα ΟΝΕΧ (γυμναστήριο Δημ. Βικέλας, εξ αναβολής 8η αγωνιστική, 8/3, 18:00, Live Streaming V.L. Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης).


Ο Φίλιππος έχει 10 βαθμούς σε 10 αγώνες και έχει στόχο να παλέψει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα μέσα στην 8αδα.

Aναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, που πριν έναν μήνα είχε αναβληθεί, λόγω κορονοϊού, ο τεχνικός του Φίλιππου Βέροια Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε τα εξής:

«Έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία, αρχίσαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και η ομάδα βρίσκει ρυθμό. Είναι ένας δύσκολος αγώνας, εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.»

Από την πλευρά του ο μπλοκέρ των «ερυθρόλευκων» της Βέροιας, και παλιός άσος των «πειρατών» (2017-2018), Τάσος Γάτσης, επεσήμανε τα εξής: «Τόσο εμείς, όσο και ο Φοίνικας Σύρου είμαστε από τις ομάδες που είχαμε μπει σε καραντίνα, αφού η μόνη ομάδα που δεν νόσησε ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο Φοίνικας Σύρου βέβαια, παρά την ήττα από τη φορμαρισμένη Κηφισιά, παραμένει μία πολύ δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς κάναμε την προσπάθειά μας με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε στην έδρα μας να αποσπάσουμε ό.τι καλύτερο είναι δυνατόν από τον αγώνα».

Ο Φοίνικας προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά με 3-2 σετ και δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες στην προσπάθεια να μείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Εχει 20 βαθμούς σε 9 αγώνες.

Ο λίμπερο του Φοίνικα Βασίλης Καρασαββίδης είπε στο foinikasclub.gr: «Η ήττα με την Κηφισιά δεν μας άρεσε καθόλου. Γνωρίζουμε το κόστος που μπορούν να έχουν τέτοιες ήττες στο φετινό πρωτάθλημα.Το ξεπερνάμε και πλέον είμαστε έτοιμοι για τον αυριανό δύσκολο αγώνα στην Βέροια. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σαν ομάδα για να πάρουμε τους 3 βαθμούς που θα είναι πολύ σημαντικοί για την συνέχεια του πρωταθλήματος»

Στον Α΄γύρο ο Φοίνικας νίκησε με 3-1 σετ.

Volley League εξ αναβολής 8η αγωνιστική

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

«Δ. Βικέλας» Βέροια, 18:00, Live Streaming V.L. : Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ

Διαιτητές: Βασιλειάδης, Σταυριανίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Χανός, Βένος, Γραμματεία: Ψάρρα Μαρ..

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares