Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 00:43

Νίκησε τον κορονοϊό και στέλνει το μήνυμα του ο Χρήστος Καφτηράνης

" Εκείνο όμως που πρέπει να τονίσω, είναι ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει φορείς, κανένας δεν ξέρει πως, πότε και από που μπορεί να κολλήσει τον ιό. Γι΄αυτό απαιτείται μόνιμη επαγρύπνηση και τήρηση των μέτρων προστασίας. Μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι...".

Ποιος το λένει αυτό; Ο Χρήστος Καφτηράνης... Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, πρόεδρος του Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου και βέβαια πολιτευτής καθότι άνθρωπος που εμπλέκεται με τα πολιτικά εδώ και χρόνια με την Νέα Δημοκρατία... Ολα αυτά όμως τι σημασία έχουν; Ο Χρήστος με την σύζυγό του βγήκαν νικητές, Και επέστρεψαν στην Σύρο, με τον Χρήστο να έχει ρίξει στο καναβάτσο τον κορωνοϊό... Νόσησε ο κος Καφτηράνης, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου και έφυγε νικητής... Οσο για τη σύζυγό του; είχε να αντιμετωπίσει την "ανθρωποφαγία" αλλά στάθηκε κι αυτή όρθια...

Με προσωπική του ανάρτηση στο διαδίκτυο μέσα από τη προσωπική του σελίδα, απευθύνει ένα μεγάλο "ευχαριστώ" προς όλους όλους και ιδιαίτερα στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που χαρακτηρίζει ως "πραγματικούς ήρωες" ενώ δεν παραλείπει να πει κι ένα δυο λογάκια με νόημα... Και όπως φαίνεται θα υπάρχει και συνέχεια...

Αναλυτικά η ανάρτηση

"Από χθες στο σπίτι...Άλλη μία δοκιμασία τελείωσε. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού. Στους πραγματικούς ήρωες! Άριστη ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη. Ανθρώπινη συμπαράσταση και αλληλεγγύη! Ήταν στην κυριολεξία από πάνω μας κάθε στιγμή.

Ευχαριστώ επίσης όσες και όσους από ενδιαφέρον με ευχές και μηνύματα μου κράτησαν συντροφιά όλο αυτό το διάστημα.

Όσο για την "ανθρωποφαγία", το ρατσισμό και όλα τα υπόλοιπα που βιώσαμε εγώ και η γυναίκα μου, δεν είναι ώρα...

Εκείνο όμως που πρέπει να τονίσω, είναι ότι όλοι είμαστε εν δυνάμει φορείς, κανένας δεν ξέρει πως, πότε και από που μπορεί να κολλήσει τον ιό.

Γι΄αυτό απαιτείται μόνιμη επαγρύπνηση και τήρηση των μέτρων προστασίας. Μέχρι να εμβολιαστούμε όλοι.

Τέλος, για όσους δεν πιστεύουν πως υπάρχει ο ιός, τι να πω...

Προσωπικά εύχομαι κανείς συνάνθρωπός μου να μη ζήσει ούτε στο ελάχιστο αυτό που έζησα εγώ. Για όσους νοσούν εύχομαι περαστικά τους".

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares