Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 11:23

Στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο ντέρμπι ο ΑΟ Θήρας (Live Streaming)

Με ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα για τον Α.Ο. Θήρας, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη.

Η αποστολή ταξίδεψε αεροπορικώς μέσω Αθήνας για τη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στη συμπρωτεύουσα με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία της για το σημαντικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Μίκρας.

Οι αθλήτριες του Κώστα Παπαδόπουλου στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος επικράτησαν με 3-0 σετ επί των Αμαζόνων, παρέμειναν αήττητες και διατηρήθηκαν στην κορυφή του Α΄ Ομίλου με 11 βαθμούς.

Ο Άρης με τη Βίκυ Σαβάρντ και την Πένυ Ρόγκα πλέον στο ρόστερ του, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε μετά τη σχεδόν τρίμηνη διακοπή, πήρε μια εύκολη νίκη στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Θανάση Δράμπα, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής που έδωσε την Τετάρτη απέναντι στον Ηλυσιακό, δεν αντιμετώπισε προβλήματα, πήρε ακόμα ένα τρίποντο και έφτασε τους 10 βαθμούς.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων του πρώτου ομίλου θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/2, 19:00) στο κλειστό της Μίκρας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Άρη στο you tube.

Μετά την ευγενική παραχώρηση της διοίκησης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει μετάδοση και από το Volcano TV, για όσους δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής :

A΄ Όμιλος

18:00 Αμαζόνες - Μαρκόπουλο

18:00 Ηλυσιακός - Λαμία

19:00 Άρης - Α.Ο. Θήρας

Ρεπό : Παναθηναϊκός

Β΄ Όμιλος

17:00 Πορφύρας - Θέτιδα Βούλας

18:00 Αίαντας Ευόσμου - Ολυμπιακός

Ρεπό : A.E.K.

Ο αγώνας Α.Σ. Άρης - Α.Ο. Θήρας της Volleyleague γυναικών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/2 στις 19.00, θα μεταδοθεί ζωντανά και απο το Volcano T.V. με την ευγενική παραχώρηση της Διοίκησης της ομάδας του Άρη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares