Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 01:48

Τι ισχύει για την είσοδο των δημοσιογράφων στους αγώνες της Volley League Γυναικών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διευκρινίζει, ότι, σύμφωνα με το εγκεκριμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Υγειονομικό Πρωτόκολλο Αγώνων Πετοσφαίρισης, στα δημοσιογραφικά θεωρεία των Γηπέδων όπου διεξάγονται αγώνες της Volley League Γυναικών 2020-2021, πρόσβαση θα έχουν ΜΟΝΟ:

Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, μέλη των ΠΣΑΤ / ΕΣΗΕΑ ή διαπιστευμένοι από την Ε.Ο.ΠΕ. και συναφείς αναγνωρισμένες δημοσιογραφικές Ενώσεις.

Έως Δέκα (10) Δημοσιογράφοι (ΚΑΡΤΑ ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ/Ε.Ο.ΠΕ.) για αγώνες με τηλεοπτική μετάδοση ή Live streaming και Έως Έξι (6) Δημοσιογράφοι (ΠΣΑΤ/ΕΣΗΕΑ/Ε.Ο.ΠΕ.) για αγώνες ΧΩΡΙΣ τηλεοπτική μετάδοση ή Live streaming

Έως Δυο (2) Φωτογράφοι

Έως Τέσσερα (4) άτομα προσωπικού Τηλεοπτικής – Διαδικτυακής Κάλυψης

Έως πέντε (5) άτομα προσωπικό/συνεργάτες τηλεοπτικού σταθμού- κατόχου δικαιωμάτων τηλεοπτικής -διαδικτυακής μετάδοσης του αγώνα- στατιστικής κάλυψης από τον ανωτέρω τηλεοπτικό σταθμό

Οι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι που επιθυμούν να καλύψουν αγώνες της Volley League Γυναικών 2020-2021, θα πρέπει να αποστέλλουν σχετικό e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας:

Την ιδιότητά τους
Το μέσο στο οποίο εργάζονται
Τον αγώνα που επιθυμούν να καλύψουν.

Οι Δημοσιογράφοι/Φωτογράφοι που θα διαπιστεύονται από την Ε.Ο.ΠΕ. ή θα δηλώνονται με βάση την διαπίστευσή τους ως Μέλη ΕΣΗΕΑ/ΠΣΑΤ , θα συμπεριλαμβάνονται στην Κατάσταση που εκδίδει η Ε.Ο.ΠΕ. και με βάση την οποία, θα επιτρέπεται η είσοδος στα Γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων. Σε όσους δεν συμπεριλαμβάνονται στις Καταστάσεις Εισόδου στα Γήπεδα, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares