Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 23:13

Έρχεται ΚΥΑ για την έναρξη της Volley League Γυναικών;

Το θαύμα που περίμενε το ελληνικό γυναικείο βόλεϊ ΄έγινε. Οπως διαβάζουμε στην σελίδα sports3.gr παίζουμε βόλεϊ και πάλι ... Παρότι ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν ανέφερε τίποτα για άνοιγμα της Volley League γυναικών σύμφωνα με πληροφορίες του sports3.gr το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών θα ανοίξει από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου και μάλιστα θα συμπεριληφθεί στην Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.) και θα ακολουθήσει τα βήματα των ανδρών.

Το ίδιο είχε γίνει και με την Volley League ανδρών όταν αποφασίστηκε το άνοιγμα του. Δεν είχε γίνει καμία αναφορά την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, αλλά συμπεριλήφθηκε στην Κ.Υ.Α. που βγήκε την επομένη 9/1.

Η Κ.Υ.Α. θα ανακοινωθεί αύριο Σάββατο 30/1 μετά τις 18:00 και πλέον οι σύλλογοι και οι ομάδες που ήδη κάνουν προπονήσεις μπορούν να υπολογίζουν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά ακόμα και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, στη διάρκεια της ενημέρωσης σήμερα, τόσο ο κος Χαρδιαλιάς όσο και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων κα.Βάνα Παπαευαγγέλου μίλησαν απαξιωτικά για τον αθλητισμό .. Η κα Παπαευαγγέλου ανέφερε ότι η μπάλα αποτελεί την κύρια πηγή μετάδοσης του κορωνοϊού και ο κος Χαρδαλιάς σημείωσε ότι οι αγώνες σε κλειστούς χώρους είναι βασική πηγή κινδύνου και μάλιστα σε νεαρές ηλικίες..

Υπενθυμίζεται πως οι προπονήσεις έχουν ξεκινήσει από την Πρωτοχρονιά. Το βασικό επιχείρημα της Volley League γυναικών είναι πως στις αρχές Μαΐου ορίστηκαν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Λάρισα και έτσι το πρωτάθλημα θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα σε δύο μήνες.

Και εδώ θα δούμε τι θα γίνει με τον Πανναξιακό ΑΟΝ.. Κι αυτό γιατί είναι η μοναδική ομάδα που έως τώρα απλά έχει χάσει προπονητή και αθλήτριες.. Και περιμένει. Ελπίζει ότι δεν θα γίνει το πρωτάθλημα και δεν θα έχει καμία επίπτωση σε περίπτωση που δεν κατέβει. Τώρα όμως; Απαντήσεις άμεσα...

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares