Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 17:03

Συνεχίζεται το μεταγραφικό παζάρι σε Volley League Ανδρών και Γυναικών

Ως τις 31 Ιανουαρίου μπορούν να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις οι ομάδες της  Volley League ανδρών, γυναικών και άναψαν τα τηλέφωνα σε ΠΑΟΚ, Φοίνικα, Ολυμπιακό, Άρη, ΑΕΚ και άλλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός όπως σας προϊδεάσαμε δουλεύει δυο σενάρια, με κεντρικό και πασαδόρο, αν και δεν αποκλείεται να συνεχίσει ως έχει η ομάδα, εφόσον το κρίνουν ο Δημήτρης Καζάζης και η διοίκηση.

Το σενάρια επιστροφής Φιλίποφ πήγε στον κάδο των αχρήστων, επειδή πιθανή έλευση του θα ξεσήκωνε τη Θύρα-7, γι αυτό και στις σκέψεις τους είναι η επιστροφή του Κώστας Προύσαλη ή του Ανδρέα Ανδρεάδη για να ενισχυθεί σε θέσεις πασαδόρου και κεντρικού. 

Ο ΠΑΟΚ μετά το πατατράκ από τον Φοίνικα, έχει συμφωνήσει με ξένο πασαδόρο και ξένο ακραίο, προκειμένου να αποδεσμεύσει τον τραυματία Μπατατζίμ και τον Ντεσποτόφσκι που απογοήτευσε στο ματς με τον Φοίνικα. Το σενάριο με την έλευση νεαρού Καναδού ναυάγησε, αφού δεν θα μείνει ο βραζιλιάνος και θα χρειασθεί έμπειρος παίκτης. Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Προύσαλη, αλλά υπήρξε αντίδραση από τους οργανωμένους.

Στη Σύρο μετά τις δυο μεγάλες νίκες θέλουν να θωρακίσουν την ομάδα και μετά τον πασαδόρο Ρούση ψάχνουν στο εξωτερικό και για 5ο ξένο (θα παίζουν τέσσερις) είτε πασαδόρο, είτε ακραίο, είτε κεντρικό. Τα πολλά ματς και ο κορονοϊός θέλουν πλούσιο πάγκο.

Ο μόνος που δεν κινείται, τουλάχιστον έτσι δείχνει, είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η διοίκησης έριξε χρήματα στην ομάδα γυναικών, αν και είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο αν προλάβει να τελειώσει.

Με αυτό το δεδομένο δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Volley League γυναικών, όταν ουδείς εγγυάται ότι έχουν χρήματα οι περισσότερες για τεστ 1000 ευρώ, πριν από κάθε αγώνα.

H AEK λοιπόν απέκτησε την 26 χρονη διαγώνια Μαυροβούνια Νικολέτα Πέροβιτς, αφού τα Πεύκα δεν αποδέσμευσαν την Άλκηστη Καραφουλίδου και την πασαδόρο Μαρίνα Τσοχατζή. Ο Άρης πήρε την αμερικάνα Βίκυ Σβαρτ που έπαιξε στον Πανναξιακό.

Την απόκτηση τεσσάρων ταλαντούχων αθλητριών (Χατζηχαραλάμπους, Αντωνακάκη, Κογεράκη και Μανάϊ) ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος στην Α1 γυναικών ο ΑΟ Λαμίας

Ο ΑΟ Θήρας πήρε την Πηνελόπη Παπαστεργίου και την Ειρήνη Τσομπανίδου και ο Παναθηναϊκός την κεντρική Κωνστανέλου και την λίμπερο Εβίτα Ξηντάρα.

Πηγή: fosonline.gr (Στέφανος Λεμονίδης)

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares