Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 23:23

Από τον Πανναξιακό ΑΟΝ στον Άρη η Βίκυ Σάβαρντ

Μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Άρη, που ανακοίνωσε την απόκτηση της Καναδής ακραίας, Βίκυ Σάβαρντ, η οποία ξεκίνησε τη σεζόν στη Νάξο αλλά θα ολοκληρώσει το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη.

“Η πρώτη μου επαφή με τους ανθρώπους του Άρη έγινε πριν δύο χρόνια, αλλά ο δρόμος μου με οδήγησε στην Ισπανία. Είμαι χαρούμενη που επιτέλους υπέγραψα με τον Άρη και που θα έρθω να μείνω στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης.
Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος του Άρη για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Είμαι έτοιμη να ξεκινήσω να δουλεύω μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Εύχομαι να φέρω εμπειρία και χαρακτήρα στην νέα μου ομάδα! Πιστεύω μπορούμε να καταφέρουμε σπουδαία πραγματα στους υπόλοιπους λίγους μήνες. Αυτή η χρόνια είναι μια πρόκληση για όλους μας και πιστεύω ότι όλοι ανυπομονούμε να παίξουμε ξανά”, δήλωσε η νεοαποκτηθείσα άσος.
Η ανακοίνωση του Άρη:
Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση της Καναδής αθλήτριας, Βίκυ Σαβάρντ.
Η Σαβάρντ αγωνίζεται στη θέση της ακραίας, είναι γεννημένη το
1993 και έχει ύψος 1.87.
Στην αρχή της φετινής χρονιάς, η Καναδή αθλήτρια αγωνίστηκε για την ομάδα του Πανναξιακού και είχε σε τρεις αγώνες 49 πόντους.
Τα τρία τελευταία χρόνια η Σαβαρντ αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Φινλανδίας και της Ισπανίας με μεγάλη επιτυχία, καθώς αναδείχθηκε και στα δύο πρωταθλήματα καλύτερη ακραία της χρονιάς.

Πηγή: volleyplanet.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares