Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 20:32

Θανάσης Πρωτοψάλτης: Ευχαριστώ σε αυτούς που με ψήφισαν-Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ

Για την ανάδειξη του σε MVP της 3ης αγωνιστικής, τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και τον αυριανό δύσκολο αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στην επίσημη σελίδα του Φοίνικας ONEX ο Θανάσης Πρωτοψάλτης…

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο διεθνής ακραίος δήλωσε:

«Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική, ειδικά φέτος που το πρωτάθλημα θα κριθεί στην βαθμολογία. Κοιτάζουμε κάθε αγώνα διαφορετικά. Στόχος μας είναι να πάρουμε όσο περισσότερες νίκες μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε τη «σούμα».

Για την ανάδειξη του σε MVP της 3ης αγωνιστικής είπε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους που με ψήφισαν πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Αυτή η τιμή, μου δίνει δύναμη και κουράγιο για την συνέχεια. Προσωπικός μου στόχος είναι να δίνω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό άποψη μου είναι πως ο Θεοδόσης Ηλίας ήταν από τους σημαντικότερους συντελεστές της νίκης. Μπήκε από τον πάγκο και έκανε την διαφορά. Ο Φοίνικας στηρίζεται στον πάγκο και αυτό είναι πολύ σημαντικό»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Έλληνας ακραίος τόνισε:

«Θα είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θέλουμε να μπούμε σοβαρά και μετρημένα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στο γήπεδο της. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τακτική μας. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares