Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 23:53

Θανάσης Πρωτοψάλτης: Καλό που ξεκινήσαμε, θα βοηθήσει όπως διεξάγεται το πρωτάθλημα

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο αρχηγός του Φοίνικα Θανάσης Πρωτοψάλτης για την τεράστια νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού, όπως και ο παίκτης των ερυθρολεύκων Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Θανάσης Πρωτοψάλτης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ στο νησί. Η ηρεμία του νησιού σε βοηθάει να γίνεις καλύτερος στην δουλειά σου. Όλες οι ομάδες είχαν πρόβλημα στην διακοπή του πρωταθλήματος. Το καλό για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Ο τρόπος διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος κάνει ακόμη πιο σημαντική την σημερινή μας νίκη. Πόνεσαν τα δυο σετ που χάσαμε αλλά η νίκη είναι νίκη».

Σε ερώτηση για το αν είναι καλύτερο το πρωτάθλημα με μόλις 8 ομάδες ο αρχηγός του Φοίνικα τόνισε: «Όσο λιγότερες ομάδες, τόσο πιο υψηλό επίπεδο των αγώνων».

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Το κλειδί στο σημερινό ματς ήταν νομίζω το πρώτο σετ και ο τρόπος που το χάσαμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε ρυθμό, πήραμε τα δυο σετ ώστε να στείλουμε το παιχνίδι στο τάι μπρεικ. Στο 5ο σετ κάναμε εύκολα κάποια λάθη και η Σύρος πήρε τη νίκη. Δυο μήνες εκτός δράσης δεν είναι εύκολο για κανένα αθλητή. Δεν νομίζω πάντως πως κρίθηκε σήμερα τίποτα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά μας»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares