Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 09:58

Διευκρινήσεις της ΕΟΠΕ για την έναρξη του πρωταθλήματος

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος, αφού τους ευχαρίστησε για τις προσπάθειές τους για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League Γυναικών, έθεσε ένα ερώτημα που κρίνεται απόλυτα εύλογο στη πορεία αυτή.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας επιθυμεί να υπάρξει η άποψη των αρμοδίων υγειονομικών παραγόντων, εάν, αθλητές και αθλήτριες που θα εμβολιαστούν κατά του COVID-19, όποτε αυτό γίνει δυνατό, θα χρειαστεί στη συνέχεια να ακολουθούν το ίδιο υγειονομικό πρωτόκολλο και να υποβάλλονται στα εβδομαδιαία τεστ ανίχνευσης του ιού.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. τονίζει ότι η Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναμονή των περαιτέρω οδηγιών και για την επανέναρξη των αγώνων του πρωταθλήματος που θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της προσπάθειας να διατηρηθεί το άθλημα σε συνεχή «εγρήγορση».

Ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.

Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares