Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 15:07

Ένα πουλόβερ που έχει αρχίσει να ξηλώνεται η Volley League

Κάτω από διαφορετικές συνθήκες, η είδηση της αποχώρησης του Σλοβάκου τεχνικού της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Μίχαλ Μάσεκ θα μπορούσε να περάσει στα «ψιλά», η απλά να δημιουργήσει απορίες για τον λόγο αποχώρησης.

Σήμερα, είναι φανερό ότι απλά πρόκειται για την άκρη από το πουλόβερ που έχει αρχίσει και ξηλώνεται.

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, είναι εύγλωττη όσο δεν παίρνει άλλο, και δεν επιδέχεται ερμηνειών.

Η αθλητική ηγεσία από την πλευρά της, δια στόματος του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και Συντονιστή της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά, ανθρώπου με πλούσιες περγαμηνές ως κορυφαίου αθλητή αλλά και επιστήμονα, σε απάντηση της έκκλησης του προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, έρχεται απλά να επιβεβαιώσει το προφανές: Ότι η αθλητική ηγεσία όχι μόνο δεν έχει λύση για το πιεστικό πρόβλημα της αγωνιστικής απραξίας, αλλά στηριζόμενη σε κάποιο επιεικώς περίεργο σκεπτικό, συνδέει άμεσα τις εξελίξεις σε ένα άθλημα που αποδεδειγμένα είναι από την φύση του χαμηλού υγειονομικού κινδύνου με την γενικότερη επιδημιολογική κατάσταση της χώρας, και πρακτικά θεωρεί ότι η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που εφαρμόζεται στην ποδοσφαιρική Super League και την Basket League, για κάποιον λόγο που ποσώς διευκρινίζεται, είναι ανεφάρμοστη σε ότι αφορά το βόλεϊ, και (πρακτικά) το σύνολο της αθλητικής δραστηριότητας στην Ελλάδα.

Διαισθάνεται άραγε η αθλητική ηγεσία της τεράστιες ευθύνες της για την επικείμενη ολική καταστροφή του Ελληνικού ερασιτεχνικού, και ημιεπαγγελματκού αθλητισμού; Θα θέλαμε να πιστεύουμε πως ναι, και αναμένουμε, έστω και στο «και πέντε» κάποιες ορθολογικές αποφάσεις.

Πηγή: neasantorinis.gr 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares