Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 12:36

Πέννυ Ρόγκα: Δυστυχώς η κατηφόρα δεν έχει σταματημό για το βόλεϊ

Η Πέννυ Ρόγκα μίλησε στο sport24.gr για αυτό το δύσκολο διάστημα που έχουν περάσει οι αθλητές από την προηγούμενη καραντίνα μέχρι και σήμερα που οδηγήθηκαν ξανά σε διακοπή των αγώνων τους.

"Η ζωή και η καθημερινότητα ενός αθλητή είναι γεμάτη θυσίες και καταπόνηση. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση. Μια κρίσιμη κατάσταση που την ζούμε για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο. Όλοι θέλουμε να μείνουμε ασφαλείς και υγιείς και φυσικά προέχει η δημόσια υγεία αλλά και για εμάς η δουλειά μας παίζει σημαντικό ρόλο για τη ψυχική αλλά και την σωματική μας υγεία. Το σώμα μας είναι το εργαλείο μας.

Τον προηγούμενο Μάρτιο όλες οι αθλητικές δραστηριότητες σταμάτησαν, οι Ολυμπιακοί αγώνες αναβλήθηκαν και οι ρουτίνες μας έπαψαν να υφίστανται. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε μια μεγάλη αποχή και να τραβήξουμε όλο αυτόν τον Γολγοθά μέσα στο καλοκαίρι για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμες για την νέα σεζόν. Όχι μόνο οι αθλήτριες αλλά και οι σύλλογοι. Είναι γεγονός ότι χωρίς κόσμο δεν θα έχεις εισιτήρια, χωρίς εισιτήρια δεν θα έχεις έσοδα και επιπλέον οι χορηγοί δεν θα είναι τόσο πρόθυμοι να σε βοηθήσουν" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "Η τωρινή διακοπή θα λειτουργήσει σαν ταφόπλακα σε εμάς τους αθλητές αλλά και στο άθλημα γενικότερα. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα τα οποία θα μας ζητηθούν. Ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο αυτοί που είναι έξω από τον χώρο δεν το αντιλαμβάνονται είναι το βιοποριστικό.

Αυτή είναι η δουλειά μας, αφιερώνουμε αμέτρητες ώρες, θυσιάζουμε διακοπές, ταξίδια, χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα με αντάλλαγμα την ηθική ικανοποίηση, το αίσθημα της επιτυχίας αλλά και την ανταμοιβή μας σε χρήματα. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται σε κάποιους επιλέξαμε το χόμπι μας να είναι η δουλειά μας.

Επομένως δεν έχουμε δυνατότητα για μια νέα διακοπή. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε διατεθειμένοι να ακολουθήσουμε οποιαδήποτε διαδικασία μας ορίσουν για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας".

Η 33χρονη λίμπερο φέτος αγωνίζεται στον Πανναξιακό και δεν θα μπορούσαμε να μη τη ρωτήσουμε για τις έξτρα ιδιαιτερότητες που υπάρχουν σε μία νησιωτική ομάδα: "Φέτος παίζω σε μια ομάδα που βρίσκεται σε νησί και τα έξοδα κάθε ταξιδιού, κάθε δυο βδομάδες είναι τόσα πολλά που δεν μπορεί να το κατανοήσει κανείς.

Από το καλοκαίρι οι ομάδες των νησιών παλεύουν να βρουν χρηματικούς πόρους και χορηγούς για να μπορέσουν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικές γίνεται στο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα με δυο άνισους ομίλους, ένα πρωτάθλημα που μετά από 4 αγωνιστικές διακόπτεται και κανείς δεν ξέρει πότε και αν θα ξαναξεκινήσει.

Δυστυχώς κάποιοι έχουν υποβαθμίσει το άθλημά μας, το πρωτάθλημά μας και η κατηφόρα δεν έχει σταματημό και είναι μεγάλο κρίμα μετά από την τελευταία επιτυχία της Εθνικής μας. Εύχομαι όλη η δουλειά και η αφοσίωση που έχει βάλει ο καθένας μας σε αυτό το άθλημα, να μην πάνε χαμένες".

Πηγή: sport24.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares