Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 11:24

Φοίνικας Σύρου: Οι δηλώσεις του Ορφανού και του Κωστόπουλου μετά τη νίκη επί του Μίλωνα [vid]

Δείτε τι δήλωσαν οι Γιάννης Ορφανός και Βασίλης Κωστόπουλος μετά τη νίκη του Φοίνικα στη Νέα Σμύρνη επί του Μίλωνα…Δηλώσεις έκανε και ο Γιάννης Παπαδάκης από πλευράς γηπεδούχων στο επίσημο κανάλι της ΕΣΑΠ.

Ο κεντρικός του Μίλωνα Γιάννης Παπαδάκης είπε: «Μας αφήνει ικανοποίηση η προσπάθεια. Μέσα από πολλά προβλήματα παλέψαμε για το καλύτερο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Οι παλιοί μας δίνουν το παράδειγμα και μας καθοδηγούν.

Ο προπονητής του Φοίνικα Γιάννης Ορφανός: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και αναβολές. Μετά το Λιγκ Καπ ζήτησα από τους παίκτες μου να μην χαλαρώνουν καθόλου και πως κάθε αγώνας είναι τελικός. Τα κρούσματα αυξάνονται πολύ, ξέρουμε πως μπορεί να επηρεαστούμε κάποια στιγμή για αυτό και θέλω ετοιμοπόλεμους όλους τους αθλητές του ρόστερ. Ακόμα έχουμε περιθώρια βελτίωσης, θέλω να μην υπάρχει χαλάρωση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Ο Πρωτοψάλτης δεν αγωνίστηκε γιατί ήθελα να προετοιμαστεί και ο Κωστόπουλος ώστε να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι».

Ο Βασίλης Κωστόπουλος δήλωσε: «Σε κάθε ματς μπαίνουμε σα να είναι τελικός. Ετσι θέλουμε να μπούμε σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό κάναμε και σήμερα. Ο αγώνας με το Μίλωνα στο Λιγκ Καπ μας βοήθησε να δούμε καλύτερα τα πράγματα και να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες χωρίς να χαλαρώνουμε. Οι δυσκολίες που προκύπτουν λόγω του κορονοϊού χρειάζονται καλή διαχείριση».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares